2821
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 80 پست
۳۰سالم شده چندساله ک نمیدونم چه روزیه چندومه اصلا جونیم رفت نفهمیدم همش گریه میکنم پیش خدا

نمی تونی جدا بشی خودت برا خودت زندگی کنی ؟ البته میدونم چون عاشق همسرت بودی خیلی سخته 

برادر نداری ؟

Maryam::❤️

من بابام بستری میشد ۱ماه پریودنشدم ازناراحتی ولی وقتی رفتم سمتش زدم دروبست حتی نبردم دکتر  یک ...

میفهممت😔

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تپش قلبو منم تجربه کردم ولی الان رون هام بشدت دردمیکنه خیلی🥲وتنهام عیده رفته پیش خانوادش!!!!دکتر ب ...

ای واای توروخدا فکروخیال هیچکس نکن.مهم سلامتی خودته.انشالله خوب میشی

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
حالا س سال خانوادم سراینکه چرا ازشوهرم حمایت میکنم و طرف اونا نیستم قهرن.شهردیگه ام .و دورازخانواده. ...

منم قطع رابطه کردم وقتی چشم تارشد ولی همسرم اصلا درکم نکرد توی این دوسال نه خانواده نه همسر 

منم قطع رابطه کردم وقتی چشم تارشد ولی همسرم اصلا درکم نکرد توی این دوسال نه خانواده نه همسر 

ب کسی فکرنکن.الان روپایی فکرت نیستن.پس چرافکراونایی؟!

نمی تونی جدا بشی خودت برا خودت زندگی کنی ؟ البته میدونم چون عاشق همسرت بودی خیلی سخته  برادر ن ...

اصلا خانوادشو مقصرنمیدونه فقط من🥲🌧️

مثل یک روح سرگردان وبی کسم چندبار ولم کرده رفته پیش خانوادش!!!هزارباربهم گفته طلاقت میدم

به سختی کارام میکنم یعنی بگم ازوسط سینه ام اتیش میاد باورت نمیشه چرا خدامنو انقدربی کس کرده بهم میگه من ارامش ندارم دایم میگه طلاق🥲🌧️

هزار بار رفته پیش خانوادش جایی ک باعث بیماریم شدن وهزاربار بهم گفته طلاق پیش انها جوری ک سینه ام دیگه جای غم نداره

اصلا خانوادشو مقصرنمیدونه فقط من🥲🌧️ مثل یک روح سرگردان وبی کسم چندبار ولم کرده رفته پیش خانوادش!! ...

چی میشه که تو رو مقصر میدونه ؟ از اولم اینقدر طرف خانواده ش بود ؟؟؟

Maryam::❤️

چی میشه که تو رو مقصر میدونه ؟ از اولم اینقدر طرف خانواده ش بود ؟؟؟

از اول خانوادش مخالف بودن چون من سیدنبودم همیشه بی احترامی توهین وتیکه 

همه روتحمل میکردم 

تا اینکه دیدم ازگریه هام بیمارشدم قطع رابطه کردم هرچی بیشتر حرف میزنم ک منوبفهمه دورترمیشه فکرخوشی وشادی خودشه 

خیلی درد دارم ک دکتربهم گفت خام گیاه خواری کن وزنم رسیده بود ب ۲۲کیلو بخدا کم اوردم بعد۱سال ونیم خسته شدم دلم غذاخواست همش حس میکنم خوابم و من خیلی دوستش دارم🥲

هزار بار رفته پیش خانوادش جایی ک باعث بیماریم شدن وهزاربار بهم گفته طلاق پیش انها جوری ک سینه ام دیگ ...

میفهممت.مجبوری ب تحمل.وقتی پدرت پس زده .حمایت ی چیزدیگس ک حداروشکرمن ندیدم.سینه منم جای غم نداره پره پر