2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 80 پست
چون خدا صبرش زیاده بهشون مهلت داده  تو سعی کن حال خودتو خوب کنی  فردا دوربینتو بردا برو ...

داغون شدم بجای اینکه جواب پس بدن خدابهشون مال وثروت میده 🥲🫀خیلی قلبم گرفته صدبار پیام تهدیدامیزداده بهم

وقتی اذیتم کردن وجونیمو دیدم رفت وموی سفیدم ازحرصم داغون شدم ببین تو این دنیا زینب داداششو کشتن براش ...

ببین عزیزم توی این شهر وکشور خیلی ازادمها باهم مشکل دارن خیلی عروساباخانواده شوهرمشکل دارن. بدون توتنهانیستی. پس ازمشکلت چیزعجیب ومصیبت بزرگ برای خودت درست نکن. تازمانی که طرز فکرت چنین هست شکست خورده محسوب میشی. اصلاخانواده شوهرتوبد ظالم اصلا داعشی. توخودت برای بقای خودت ازفکرشون بیرون بیا. اینقدبهشون فکرنکن. نمیگم باهاشون دوست ومهربون باش ولی ازفکرشون دربیا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم توی این شهر وکشور خیلی ازادمها باهم مشکل دارن خیلی عروساباخانواده شوهرمشکل دارن. بدون توت ...

همسرم همش طرفشونه🥲همش میگه مامانم بخاطرمادرش منومیزنه 

همش میگه بابام وداداشم 

من خانوادمو گذاشتم کنار چون کمکم نکردن ازتوی قلبم ازبابام بریدم

همسرم همش طرفشونه🥲همش میگه مامانم بخاطرمادرش منومیزنه  همش میگه بابام وداداشم  من خانوا ...

توهم چون بابات کنارت گذاشت، ازش بریدی، بزار ایقد بره پیششون وبهش خوش بگذره توهم اصلا بهش فکرونکن

مقوونم سخته ولی باید بتونی.الان خودم توی بدترین شرایطم ولی اهنگ شادنیزارم

بهم پیام داد ک توی همین عید توافقی طلاق بگیریم!

از طلاق نترس خیلی ها طلاق گرفتن زندگیشون بهتر شده یه وکیل خوب بگیر تمام حق و حقوقت راهم بگیر 

زندگی که خط مستقیم نیست که هیچ اشتباهی توش نباشه هیچ مشکلی نباشه هممون از این مشکلات داریم 

آدمی که کتک میزنه لیاقت دوست داشتن نداره این آدم لیاقت نداره الآن جونی می تونی واسه خودت کاری کنی بعدها سنت بالاتر رفت هزارتا مریضی گرفتی اون وقت طلاقت بده میخوای چیکار کنی زودتر جدا بشی مریضیت خوب میشه از نظر مالی هم میتونی پیشرفت کنی

فکر هم نکن عاشقشی این وابستگیه عشق نیست عشق باعث سازندگی جسم و.روح میشه تو توی این زندگی داری نابود میشی انگار هر روز بیشتر میری ته چاه