2821
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 80 پست
اخه من بابیماری دیگه چه سرنوشتی دارم؟!ک طلاقم بده یک زمانی برای خودم کسی بودم 

بهتره لایه وکیل تلفنی مشورت کنی ببینی چه حقی داری بیشتر درست بخاطر ناآگاهی از حقوقت هست

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
خیلی دلم شکست امدن تو خانواده ای ک ۱۰۰۰۰تایی مهربود زدن۱۴تا و انقدر اذیتم کردن ک هربار گریه کردم 🥲ی ...

بیا بغلم عزیزم

ما هممون تنهاییم 

محبت رو از این آدما گدایی نکن عزیزم خودت خودتو محکم تو آغوش بگیر خودت مراقب خودت باش 

درد دلاتو به خدا بگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادر من به خاطره همین کینه های ریز و درشتی که از خانواده ی خودش و شوهرش جمع کرد و همه رو ریخت تک خود ...

میدونی زندگی کردن با این بیماری چقدرسخته تنهایی مطلق 🥲اگه خانوادن ادم باشن اگه همسرت درکت کنه قابل تحمله ولی من بجزخداهیچ کسوندارم

بیا بغلم عزیزم ما هممون تنهاییم  محبت رو از این آدما گدایی نکن عزیزم خودت خودتو محکم تو آغوش ...

جون کندم دوسال ک باکسی حرف نزنم ک خیانت نشه ۲۴اینستا ولایو وپست همش میگه پیش تو ارامش ندارم من حرفی نمیزنم اصلا میگه ازچهرت پیداس!!!وقتی میره انجامیسوزم ک باعث وبانی بیماریمن وطرفشونه وانهامیخندن من دردمیکشم!

میدونی زندگی کردن با این بیماری چقدرسخته تنهایی مطلق 🥲اگه خانوادن ادم باشن اگه همسرت درکت کنه قابل ...

تو رو خدا همش نگو بیمارم بیمارم بیماری از ذهنت میاد اینقدر انرژی منفی میدی به خودت ، خودت رو از پا انداختی

به خدا منم هیچکس رو ندارم ولی همش فکر میکنم مریض بشم هیشکی نیست مواظبم باشه خودم رو مجبور میکنم رو پای خودم وایسم 

Maryam::❤️

تو رو خدا همش نگو بیمارم بیمارم بیماری از ذهنت میاد اینقدر انرژی منفی میدی به خودت ، خودت رو از پا ا ...

🥲چونکه اینجوری شدم خیلی دلم شکست یک ادمم نبود من اذیت کرده باشم

دوست داشتن من براش مهم نیست 🥲🫀همیشه حرف میزنم همیشه میگم ولی اسم مادرش میاد گلومو میگیره ومیزنتم&n ...

ازامشب تصمیم بگیر اصلا باخودت عهدببنداسم مادر وخانوادش رانیاوری. بداخلاقی نکنی گذشت بکنی کامل حق رابخودت نده. لبخندبزن گاهی بلندبخند. بخدا دنیا ارزشش رانداره باکینه ها وبغض هازندگی کنیم. ازامشب به خداقول بده وازش کمک هم بخاه. ناراحت نشو ازحرفم ولی تومعلومه خیلی حرصی وجوشی هستی زودجوش میاری

ازامشب تصمیم بگیر اصلا باخودت عهدببنداسم مادر وخانوادش رانیاوری. بداخلاقی نکنی گذشت بکنی کامل حق راب ...

وقتی اذیتم کردن وجونیمو دیدم رفت وموی سفیدم ازحرصم داغون شدم ببین تو این دنیا زینب داداششو کشتن براش لعنت میخونن توی زیارت عاشورا من جسمم رفت بنظرت حق ندارم لعنت کنم؟

بجزاون کسیو ندارم🫀🥲چراخدا جوابشون نمیده

چون خدا صبرش زیاده بهشون مهلت داده 

تو سعی کن حال خودتو خوب کنی 

فردا دوربینتو بردا برو بیرون جاهایی که دوس داری عکس بگیر شروع کن به کار کردن باید سرخودتو شلوغ کنی که فکرای بد نیاد سراغت افسردگی خیلی بده خیلی