2821
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 80 پست

هزارلا گفته طلاق بزار یک میلیون دفعه هم بگه اصلا مال این حرفا نیست همش قمپزه چون فهمیده می ترسی  نترس بابا 

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی میشه که تو رو مقصر میدونه ؟ از اولم اینقدر طرف خانواده ش بود ؟؟؟

عزیزم خصلت مردا که خیلی خیلی کثافتن ولی قلبم زیاد ازخانوادش بدنگو یا سرهرچیزی دعوا درست نکن که بهت بگه بس کن..من میدونم تو توجه میخوای دنیال توجهی، میدونم برات سخته ولی سعی کن ازوابستگیش وتوجهش کم کنی قشنگم

هزارلا گفته طلاق بزار یک میلیون دفعه هم بگه اصلا مال این حرفا نیست همش قمپزه چون فهمیده می ترسی  ...

اخه من بابیماری دیگه چه سرنوشتی دارم؟!ک طلاقم بده

یک زمانی برای خودم کسی بودم 

عزیزم درسته سخته بیماری ولی بدون بداخلاقی کردن ودائم به خانواده شوهرت فکرکنی باعث مشکلات جدیدمیشه وبه نفع تواصلانیست. کمی مهربون باش آروم باش ببخش سعی کن خاطرات بد رامرور نکنی تاهمسرت پیشه تواحساس ناراحتی نکند. گذشته را زیر و رو نکن کینه ورزی نکن. ببخش تا احساس آرامش کنی. مگه این دنیاچند روزه که بخاهیم اینقدحال خودمون رابدکنیم

عزیزم خصلت مردا که خیلی خیلی کثافتن ولی قلبم زیاد ازخانوادش بدنگو یا سرهرچیزی دعوا درست نکن که بهت ب ...

۲۴ساعت توی پیجشه لایو استوری پست 

یا ازخانوادش میگه من تافلج شدن رفتم ولی قلبم انقدر دردوغمه بیشترش ازنفهمی اون ازتنهایم خدامیدونه چقدرگریه کردم❤️🫀سینه ام از درد پوکیده

وقتی پدرم اینجوریه اونم ۲۴ساعت میگه طلاقت بدم🥲

مهریه تو بزار اجرا اگر چه میدونم سخته😔خودمم شش ساله عاشق یه نفراززیرصفرباهاش شروع کردم وهرماهی پنج تا خاستگارردمیکنم، ولی یک هفته باپیج فیک امتحانش کردم وروز عیدکسوندمش سرقرار ازاونروز تاالان عزدارم.ولی باید قوی باشم توهم قوی باش

عزیزم درسته سخته بیماری ولی بدون بداخلاقی کردن ودائم به خانواده شوهرت فکرکنی باعث مشکلات جدیدمیشه وب ...

خیلی سخته فکرکن بیماری نتونی صاف راه بری غذات فرق داره 

ارزوهات کمرنگ میشن خانوادت ولت میکنن بچه چی میشه سنت بالارفته!!!بودنش انگارنیست!!!محلت نمیده

ازاول سنمون کم بود میگفتم درست میشه ولی رفته رفته ک قطع رابطه کردم خانوادش گستاخ ترشدن

با مشاور نمی تونی حرف بزنی ؟؟

شاید تنها راهت این باشه خودت رو بزنی به بیخیالی 

همه چیز رو تو خودت نریز دوستی نداری باهاش حرف بزنی ؟؟

اگر شرایط جدا شدن نداری به خاطر خودت باید خیلی چیزارو اهمیت ندی میدونم سخته ولی خودت با ارزشی و تنها حامی خودت ❤️

Maryam::❤️

۲۴ساعت توی پیجشه لایو استوری پست  یا ازخانوادش میگه من تافلج شدن رفتم ولی قلبم انقدر دردوغمه ب ...

خدا تقاصتو ازشون میگیره شوهرت هم عم ا میخواد بیماربتو بدتر کنه سعی کن اصلا دیگه بهش توجه نکنی، برعکس بابای تو، خانواده ی این خوب احساسیش میکنن وبه ضرر توعه..تو دیگه اصلا برات مهم نباشن

با مشاور نمی تونی حرف بزنی ؟؟ شاید تنها راهت این باشه خودت رو بزنی به بیخیالی  همه چیز رو تو ...

مشاور حرف زدم ولی میدونی بیماریم هنوز تشخیص ندادن چندتاطب سنتی بود ک فهمیدن من حتی افتادم زمین همسرم نفهمید!!!!

روانشناس میرم ولی کینمونمی تونم پاک کنم خیلی اذیتم 

خدا تقاصتو ازشون میگیره شوهرت هم عم ا میخواد بیماربتو بدتر کنه سعی کن اصلا دیگه بهش توجه نکنی، برعکس ...

خیلی سخته شریف باشی بزنت محلت نده سردباشی وتو توی اوج جوانی وبی توجهی ببینی پاک وشریف بمونی دیگه اعتماد بنفستو ازدست میدی اگه شغلم نبود پوچ میشدم

خیلی سخته فکرکن بیماری نتونی صاف راه بری غذات فرق داره  ارزوهات کمرنگ میشن خانوادت ولت میکنن ب ...

اره سخته ولی الان روحیه خوب بهترین دارو برای بیماریت هست وحرص وغصه بیماری تورا گسترش میده. پس طوری زندگی کن که به نفع سلامتی ات باشد. فقط به اینکه چی حالت راخوب میکنه فکرکن به بدیها فکرنکن. درستش همینه.تاراحتی ها رابریز دور. همه رامقصرندون خودت راتبرئه نکن. 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز