2777
2789

منننن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من خیلی چربع

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
عزیزم چه محصولاتی برای پوستت استفاده میکنی؟

من خیلی جوش میزنم از وقتی اقدامم ربطی داره؟؟

جوش میزنم اندازه یه نخود روی گونم کلافم واقعا

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
عزیزم چه محصولاتی برای پوستت استفاده میکنی؟

هیچ

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
منننن

چربی پوست چیز بدی نیست اتفاقا خیلی هم خوبه وقتی میخوای چیزی برای پوستت بخری بگو برای پوست مختلط میخوام چون محصولات برای پوست چرب خیلی قوی هستند و ممکنه کل چربی پوستت رو از بین ببره

خب ببین مثلا گونه و لپم نمیشه ولی بینی دور دهان و پیشانی انگار روغن ریختی روش

پس مختلطه پوستت

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

منم چربخ اپا خیلییی زیاد فقط وقتی کرم اینا میزنم کل کرم بعد مدتی مثل چربی میزنه بیرون،بعدم یه چیزایی رو پوستم ظاهر شده رو قسمت پیشانی رو گونم و کنار چانم زیادم نیست چندتاس ،ملین نیست اما خب جوش های ریزی که سرشون گوشتیه و با فشار خارج نمیشن،چرکی و دردناکم نیست خیلی ریزن

چربی پوست چیز بدی نیست اتفاقا خیلی هم خوبه وقتی میخوای چیزی برای پوستت بخری بگو برای پوست مختلط میخو ...

من شامپو بدن و شامپو بچه کلا میزنم به صورتم

اینا مشکل داره؟