2777
2789

هر وقت دیدی اشتباه برگرد

بعدها نگی کاش همون اول جدا میشدم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر اول عروستیه صبر کن همه اوایل زندگی واسشون مشکل پیش میاد بعد قلق هم دستتونکمیاد زندگیتون راحتتر م ...

تاپیکای قبلمو بخون از اول میزد منو میگفتم خوب میشه خوب میشه

دست بزن خسیسه ی دعوایی میشه تا ساعت ها طول میده مخ آدمو میجوهههه

جدا بشو اصلا دور نیست این آدم پیرت میکنه.

دختری هنوز؟

عروسی گرفتن؟

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
شما دیدین دور برتون بعد عروسی جدا شده باشه زندگی بعدیش خوب باشه

خب اگه مشکلت انقد حاده که میگی کاش تو عقد جدا میشدم

دیگه باید جدا بشی

کلی ادم تو عقد جدا شدن کلی ادم بعد ازدواج کلی ادم بعد سالها

و برد اصلی رو اونی کرده که زودتر خودشو نجات داده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

آره من بعد ۴ سال زندگی مشترک جدا شدم.

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

دوباره ازدواج کردین الان راضین؟

حالا بزار جدا بشی نجات پیدا کنی از این آدم کوفتی

بعد تو فکر ازدواج مجدد باش😐

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
شما دیدین دور برتون بعد عروسی جدا شده باشه زندگی بعدیش خوب باشه

به خودت بستگی داره اگه میخوای طلاق بگیری بعدش هرروز پشیمون بشی یا افسردگی بگیری نمیخواد... فقط اگه روحیه جنگجو و قوی داری طلاق بگیرد و پای تصمیمت تحت هر شرایطی وایسا و خودتو نجات بده

و یا مورد هم من دیدم که خانومه شوهرش معتاد بود طلاق گرفت رفت توی آرایشگاه کار کرد اونجا براش خواستگار پیدا شد الان ی شوهر میلیاردر داره

دست بزن خسیسه ی دعوایی میشه تا ساعت ها طول میده مخ آدمو میجوهههه

خب مریضه که انقد کش میده

بابا منم همین بود مامانم جدا شد ولی بعد یک بچه

منم روانی کردن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد