2777
2789
عنوان

خانومه اعصاب نداشت

773 بازدید | 90 پست

صبح رفتم نون بگیرم بعد اینکه گرفتم گداشتم رو صندلی عقب ماشین. داشتم میرفتم سمت خونه دیدم یه خانوما وایساده سر مسیر دست بلند کرد وایسادم گفتم برسونمش در عقب ماشین باز کرد دید نون اونجاعه. بست در جلو رو باز کرد خواست بشینه من یهو دیدم گوشی رو صندلیه خواستم سریع گوشی بردارم که نشینه روش یهو نشست رو دستم.بیچاره فکر کرد از قصد دستم گداشتم .همچین پرید بالا کلش خورد به سقف ماشین.برگشت یه جوری نگام کرد آب دهنم خشک شد .گفتم بخدا فقط میخواستم گوشی بردارم. منطوری نداشتم انگشتم درد گرفت.خلتصه نشست و راه افتادم خ استیم برسیم درآورد کرایه بده گفتم نه فقط بابت اتفاق عذر میخوام .گفت تو باشی دیگه از قصد اشتباه نکنی .مسخره باز باور نکرد ..چه آدمایی پیدا میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی بازم خوبه شانس آوردی کتک نخوردی 😅

سه چهار شب پیش دوباره دیدم یه خانمه وایساده گفتم بیا سوار شو اومد نشست جلو .خیلی گنده بود.پاش نمیزاشت دنده جا بره.چند باز دنده خود به پاش .پاس کشید گفت شلوارم پاره میشه ها گفتم خانم فازت چیه نده مکه شلوار پاره میکنه .بعد گفتم تا الان سر کار بودی شروع کرد بدبختم شوهر ندارم از جونی بیوه ام .یهو گفت یه دونه نوشابه میگیری برا من..گفتم نوشابه چه ربطی به شوهر داره. گفت بخدا دلم میخواد .گفت خانم چی میگی. دلت میخواد. رو شوهر کن .گفت تو زحمتش بکش .داد زدم زحمت چید بکشم گفت نوشابه.خلاصه کرایه نداد ۶۰ تومن هم ازم گرفت گفت میشه منو برسونی .با بدبختی پیاده کردم

سه چهار شب پیش دوباره دیدم یه خانمه وایساده گفتم بیا سوار شو اومد نشست جلو .خیلی گنده بود.پاش نمیزاش ...

همین کارارو میکنن آدم از خوبی کردن پشیمون میشه

نظرت چیه کلا مسافر سوار نکنی ؟

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

نه بابا اینجوریام.نیست که قرار باشه کتک بخورم که نباید دربیام بیرون .تا به خودش بیاد من اوه ه کلی فر ...

خب همون موقع که نشست رو دستت فکر کرد عمدی گذاشتی میزد تو گوشت کجا میخواستی فرار کنی 😂

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس