2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقدام به چی ؟نفهمیدم فقط روی گونه ات؟

اره فقط گونمه اونم اکثرا یه گونه اینکه خوب میشه میره گونه سمت مخالفم شروع به جوش زدن میکنه و جاشم میمونه اخه

اقدام بارداردی دیگ

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
اره عزیزم کلا شامپو صورت رو داغون میکنه  باید از شوینده مخصوص صورت استفاده کنی

چی مثلا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بله عزیزم بخاطر تغییر هورمون های بدن هست عادیه

خب من اومد و حالا حالاها باردار نشدم با این جوشای خجالت زا چیکار کنم

کلیم خرج پوستم کردم حتی نیاسنامید اوردینری هم خریدم بی فایدس

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
بله عزیزم بخاطر تغییر هورمون های بدن هست عادیه

بعد ببخشبد چجوری با منی اخه هورمون تغییر میکنه اینو اصلا متوجه نمیشم اینم بگم داروی خاصی هم مصرف نمیکنم 

بعد ببخشبد چجوری با منی اخه هورمون تغییر میکنه اینو اصلا متوجه نمیشم اینم بگم داروی خاصی هم مصرف نمی ...

عزیزم من یه مطلب خوندم درباره همین موضوع 

جوش صورت هنگام اقدام به بارداری به دلیل استرس و تنش و تغییرات هورمونی هست اگه این جوش ها ادامه دار بود میتونی یه چک آپ هورمونی هم انجام بدی

لطفا سرم نیاسینامید رو هر روز نزن عزیزم بدتر جوش رو بیشتر میکنه

فروشنده بهم کفت صب و شب بزن

پس چحوری بزنم

راستی روی پوست خشک بزنم یا خیس 

فروشنده بهم کفت صب و شب بزن پس چحوری بزنم راستی روی پوست خشک بزنم یا خیس 

منظورم این بود که روزی بیشتر از دو قطره استفاده نکنی چون باعث تحریک پوست میشه 

ببین عزیزم اول صورتت رو با شوینده مخصوص صورتت بشور بعد تونر بزن که سرم قشنگ جذب پوستت بشه وقتی تونر جذب پوستت شد دو قطره از سرم رو بریز کف دستت و ضربه ای اروم بزن روی پوستت یا میتونی سرم رو بریزی روی صورتت و با سر انگشت اون رو ماساژ بدی تا جذب بشه و بعد از مرطوب‌کننده استفاده کن

منظورم این بود که روزی بیشتر از دو قطره استفاده نکنی چون باعث تحریک پوست میشه  ببین عزیزم اول ...

اهان اره همین یه قطره روی یه گونم یه قطره دیگه روی گونه دیگم استفاده میکنم 

صبح میزنم و شب 

بنظرتون فقط ششب بزنم؟؟

شایدم بخاطر همونه جوش زدم