2777
2789
عنوان

من و شوهرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 11064 بازدید | 183 پست
وای یه دختر آبجی دارم ، مثل شما صحبت میکنه ، این عاشق اینه که شوهرم رو ببینه ازش سوال کنه بحث کنه سو ...

الهی، زنده باشن 😄

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واااا چرا دعوا داری؟؟؟؟ همیشه اینجوری با همه دعوا داری؟؟؟ سوال پرسیدی و منم چون دیدم جواب سوالت رو ...

چون بچه است و کم سن 

من از جواب هایی که داده بود گفتم این سنش خیلی کمه وقتی امضاشو دیدم بیست ساله درست حدس زده بود 

معمولا تو این رِنج سنی خیلی گستاخانه و نامعقول حرف میزنن

میدونم شاید با نظرم خورده شم ولی حقیقتا دم شوهرتون گرم خیلیییییییی از رفتارشون خوشم اومد 👌🏼👌🏼👌🏼 خدا حفظشون کنه براتون 

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍

من چادری هستم ، ولی در این باره تاپیک نزده بودم 

عزیزم خودتون چادری هستین باید بشناسین مذهبیا رو دیگه .. شوهرتون یه مذهبی واقعیه که خط قرمزی که گفتید خط قرمز هر فرد واقعا مذهبیه .. خدا رو شکر کنین که به مسائل شرعی اهمیت میده با این همه خوبی هم که گفتید به نظرم این یه مورد رو حقشونه که ببخشین 

عزیزم خودتون چادری هستین باید بشناسین مذهبیا رو دیگه .. شوهرتون یه مذهبی واقعیه که خط قرمزی که گفتید ...

سلام عزیزم ، فدات شم . 

ولی خب واقعا اذیت کنندست فرض کن تو هبچ کدام از دور همیا نیستیم 😑 اینو کم در نطر نگیر 

سلام عزیزم ، فدات شم .  ولی خب واقعا اذیت کنندست فرض کن تو هبچ کدام از دور همیا نیستیم 😑 اینو ...

سلام گلم ببخشید یادم رفت سلام بنویسم 😁😶

بله اینم خیلی سخته نمیدونم چی بگم چون میگین تحت هیچ شرایطی راضی نمیشن به نظرم با هم برین پیش مشاوره تا به یه مشکل جدی تبدیل نشده ..