2777
2789
عنوان

من و شوهرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 11064 بازدید | 183 پست
این یکی داداشم کلا خودش با زنش مشکل دارن ، حرفی بزنم باز با هم‌دعوا میشه میفته گردنمون ، اون یکی کهس ...

ببین میدونم خانواده ات عزیزهستن ولی متاسفانه سگ نجس هست وبیماری میاره وبی حجابی زن داداشت وقتی شوهرت هست یه جوربی احترامی هست میتونه یه شال الکی سرش بندازه وقتی فرق عقایدباشه کم کم فاصله میفته شوهرمنم بسیارخوش مشرب هست کل فامیل دوستش دارن ولی باخانمهایی که رعایت نکنندخیلی معذب صحبت میکنه ولی بااین اوناهم شوهرم روبه نجابت تعریف میکنند

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب اینجور ک معلومع باس یجور دیگه بات بحرفم😄 پیک شادیتو حل کردی اومدی اینجا کامنت سس شعری میزاری؟

عزیزدلم این مدل حرف زدن رو هر یابویی بلده، شما هرزمان تونستی با یه منطق بهتر که حرف منو نقض کنه صحبت کنی بیا اظهار وجود کن، تااون زمان یعنی من حرف ناحقی نزدمو شما دنبال زیربغل مار و دعوا درست کردن مثل بچهای دبیرستانی شونزده ساله ای.

پیک شادیمم لازم باشه شمارو میارم حلش میکنی از اونجایی که درهرزمینه ای میخوای مداخله کنی بیا توی اینم مداخله کن 💋

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

مگه ایران چشه😐همینجا زاده شده ها

قوانین و اقتصاد و رفاه خوبی نداره، پیشرفت داخلش قطره چکونیه و چه برای افراد نخبه جایی نیست که ارزششونو بدونن و نه برای عوام جای خوبی برای زندگی و بقاست

قوانین و اقتصاد و رفاه خوبی نداره، پیشرفت داخلش قطره چکونیه و چه برای افراد نخبه جایی نیست که ارزششو ...

چرا بره برای بیگانه کار کنه 

همینجا رو توسعه بدن 

نون اینجارو خوردن ...روا نیست

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

چرا بره برای بیگانه کار کنه  همینجا رو توسعه بدن  نون اینجارو خوردن ...روا نیست

عزیزدلم توسعه دراینجا کار یک نفر دونفر نیست و اگرم قرار براین باشه خیلی خیلی طولانیه، خصوصا اینکه وقتیم میخوای توسعه بدی چوب لا چرخت میکنن و سنگ جلو پات میندازن. حالا ایشون که میخواد باشه بمونه، به صورت کلی اگه قراره صحبت کنیم به نظرم قشنگ نیست زندگی ادمارو قربانی کنیم، بگیم تویی که نهایتا صدسال شاید عمر کنی بمون یه قدم برای توسعه ای بردار که شاید طی چند قرن اینده ثمره اش حاصل بشه، این توی ابعاد بزرگ تفکر قشنگیه، ولی توی ابعاد کوچیک و فرد به فرد، عملا سپر انسانیه که اینا اینجا جون بکنن یه چشمشون اشک بشه یه چشمشون خون یه مواقعی شاید به چیزی که میخوان برسن یه مواقعی فقط استعداد و عمرشون حروم بشه، برای بچهاشون هم همینا تکرار بشه. که چون میخوان بمیرن واسه اینده ی سرزمینی که معمولا توسعه اش دست مردمش نیست؟ عزیزدلم شما شاید دلشو داشته باشی به یکی بگی بمون بسوز بمیر کشورته، ولی من هیچوقت دلم نمیاد، میگم اگه میتونی برو خوشبخت شو بچتو خوشبخت کن چون انسان بدنیا نمیاد که سرباز پیشرفت چیزهای مختلف باشه، انسان باید بتونه زندگی خودشو بسازه و خودش ادم خوبی باشه و درهمین حین به اطرافشم خیر برسونه، اگه قراره اون خیر در ازای سوخته شدنش باشه من این خیر رو شر مطلق میدونم و هیچ چیزی ارزش ازبین رفتن عمر یه نفر رو نداره ولی بازم دست ادماست، میتونن اینکارو بکنن میتونن نکنن، من طرفدارش نیستم♥️

عزیزدلم توسعه دراینجا کار یک نفر دونفر نیست و اگرم قرار براین باشه خیلی خیلی طولانیه، خصوصا اینکه وق ...

وای یه دختر آبجی دارم ، مثل شما صحبت میکنه ، این عاشق اینه که شوهرم رو ببینه ازش سوال کنه بحث کنه سوالات سیاسی مذهبیشو بپرسه ، الان داشتم اینو میخوندم یاد اون افتادم 😁

عزیزدلم توسعه دراینجا کار یک نفر دونفر نیست و اگرم قرار براین باشه خیلی خیلی طولانیه، خصوصا اینکه وق ...

مرسی گلم از بابت وقتی که گذاشتی و تایپ کردی 

ارزش قائلم برای نظرت 

انشاءالله هر چ ک خیره پیش بره

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

میدونی آدم خیلی خیلی خوبیه و بسیار خوش اخلاق ، ولی یه سری چیزا که واسه بقیه خیلی عادیه  واسه ای ...

پول سودی که عادی نیست!!!

بنظرم همسر شما افراطی نیست بلکه به احکام دینش پایینده!!! 

خانواده شما کلا انگار از دین فقط اسمش رو یدک میکشن😔😔

پول سودی که عادی نیست!!! بنظرم همسر شما افراطی نیست بلکه به احکام دینش پایینده!!!  خانواده شم ...

من‌میدونم و قبول دارم اینادجیزای بدی هستن ولی خب برای خیلیا اصلا مطرح نیست 

بهش بگو مسلمون صلحه رحم هم جزدین هست.زن داداشت حجاب نداره ایشون نگاش نکنه.یا اجازه بده خودت تنهابری ...

بنده خدا که گفته خودت تنها برو،ایشون نمیره!! 

بنظرم شوهرش مذهبی واقعیه!! حواسشم به صله رحم بوده که به ایشون گفته خودت تنها برو

منم نمیگم این چیزا درسته ، قطعا غلطه

ماهمسایه مون سگ داره آش اوردن نخوردیم بالاخره سگ اونجانگهداری میکنندودست میزنندباهمون آش پختن یابرادرم یه مدت پول رباگرفت مدتی نه خونشون رفتیم نه چیزی میخریدن میخوردیم وای گشف حجاب پیش شوهرم خداروشکرنداشتیم شل حجاب بودن که رابطه روکم کردیم