2777
2789
عنوان

من و شوهرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

10510 بازدید | 183 پست

من‌شوهرم بسیار پسر خوبیه ، آقا ، مودب با شعور  نه تنها نماز خون بلکه نماز شب خون ، خیلی خیلی خوش اخلاق با گذشت فهمیده ، نخبه ، شوخ ، خنده رو ، با محبت هر چی بگم کم گفتم ؛ تو زندگی باهاش تقریبا میتونم بگم هیچ مشکلی ندارم ، واقعا باهاش شاد و خوشحالم .  

اما دو تا خط قرمز داره یکیش رو میتونم اینجا بگم‌ یکیش رو نه 

هر چیز شرعی خط قرمزشه . هیچی نباید گناه باشه و یا اون‌خط قرمز دیگه که گفتم

اگر ببینه یه چیزی گناه باشه از نظر دین یا اون یکی چیزی که گفتم این آدم‌عالی کلا چشمای مهربونش خاموش میشه لبخندش قطع میشه شوخی نمیکنه حرف نمیزنه و توی جمع نمیمونه

مثلا من یکی از زن داداشام حجاب نداره ، یا اون‌یکی داداشم سگ دارن . ایشون کلا خونه هاشون نمیاد هیچ اگر خونه دیگران هم‌باشن نمیاد  ، هر چی بگم یا حتی اگر خودمو بکشم 💔 هم کوتاه نمیاد .  بخاطر همین تقریبا دیکه‌مهمونی خانواده من نمیریم ، مگر اینکه بابام‌اینا  تنها باشن بریم خونشون ، اگر هم‌مجبورا با اون داداشم که سگ دارن تو یه محیط باشه بعدش میره صد بار خودشو میشوره ، چیزی نمیخوره و زود میپیچونه 😑 

من میدونم حق داره ، ولی مگه ما میتونیم همه مردم رو مثل خودمون‌کنیم ؟ 

بعدا این کارش باعث میشه من عصبی بشم ، یه چیزی بگم یا یه کاری کنم که اذیت بشه بعدش خودم دق میکنم که چرا اذیتش کردم ، عذاب وجدان‌میگیرم 🥺

کنجکاو شدم دومین خط قرمزشو بدونم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مدل افراد از نظر من ادمای منطقی و با عقل درستی نیستن و توسط دین و مذهبشون تبدیل به یه زامبی چشم و گوش بسته شدن

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

به تاپیک اخرم سر بزن یه نمونشو ببین

ک...و...ن لقه فامیل

فقط شوهرتو بچسب

البتع باهاش حرف بزن یکم با عقاید مختلف کنار بیاد اما فامیل که هیچ خواهرو برادرم بدرد نمیخورن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

وای خوشبحالت با این شوهر برو بابا این همه خوبی داره به این یکی ببخش 

ابنطوری میگی ولی نمیشه ، بلاخره من‌خانواده هم دارم 😑 نمیشه همه جمع باشن من رو دلم‌بمونه یه بار پیششون‌نباشم 

خب تنها برو خونه داداشت تو ک مشکل نداری اون مشکل داره بگو من به عقایدت احترام میذارم ولی نمیتونم ک خانوادمو نبینم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اون رو نمیتونم‌بگم 

خب در چ مورده ی راهنمایی کن حدس بزنم

این مدل افراد از نظر من ادمای منطقی و با عقل درستی نیستن و توسط دین و مذهبشون تبدیل به یه زامبی چشم ...

بسیار آدم منطقیه ، از نظر عقلی هم خیلی خیلی خیلی باهوشه ، اصلا نمیتونی تصور کنی چقدر باهوشه ، حالا نمیتونم زیاد بنویسم ولی اونقدری هست که توی یه رشته خاص جزو نخبه هاست 

به تاپیک اخرم سر بزن یه نمونشو ببین ک...و...ن لقه فامیل فقط شوهرتو بچسب البتع باهاش حرف بزن یکم ب ...

من اینو میدونم ولی بعضب وقتا عصبی میشم یه حرکتی میزنم که اصلا  دست خودمم نیست 🤦‍♀️