2777
2789
عنوان

من و شوهرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 10514 بازدید | 183 پست
خب تنها برو خونه داداشت تو ک مشکل نداری اون مشکل داره بگو من به عقایدت احترام میذارم ولی نمیتونم ک خ ...

خودشم همینو میگه ، میگه خودت برو . ولی من دوست دارم شوهرمم‌ پیشم باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسیار آدم منطقیه ، از نظر عقلی هم خیلی خیلی خیلی باهوشه ، اصلا نمیتونی تصور کنی چقدر باهوشه ، حالا ن ...

چرا ایرانه عزیزم؟ 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

بیا خصوصی 

درخواست دادم بپذیر😁

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

من اینو میدونم ولی بعضب وقتا عصبی میشم یه حرکتی میزنم که اصلا  دست خودمم نیست 🤦‍♀️

میدونم درکت میکنم

از طرفی خواهر و برادر   از طرفی همسر

جفتشونو دوست داری

میخای با همسرت پیش خانوادت بری 

رفت و امد کنی اما گاهی نمیشه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

چرا ایرانه عزیزم؟

چون ایران رو خیلی دوست داره ، حتی با  اینکه نزدیک ترین دوستاش آژانسای مسافرتی دارن باز نمیره ، میگه من حتی یه دونه ۱ دلاری نباید به ضرر کشورم کار کنم😑

میدونم درکت میکنم از طرفی خواهر و برادر   از طرفی همسر جفتشونو دوست داری میخای با همسرت پیش ...

شوهرم رو که صدو پنجاه برابر دوست دارم ولی از اون طرف لجم میگیره که اینجوری شده قضیه🤦‍♀️

خب جای دیگه با عقایدش جور نیست 

اسی باید جواب این سوالمو بده نه شما. شما مگه با شوهر ایشون زندگی کردی که بدونی؟

ولی اگه همینطور باشه که شما میگی پس شوهر اسی دقیقا همون چیزیه که تو کامنت اولم گفتم، منطق حکم میکنه وقتی بین جایی مثل ایران و کشور دیگه ای که وضعیت بهتری داره حق انتخاب برای زندگی داری، برنداری ایرانی رو انتخاب کنی که توش قانون جنگل حکم فرماست و هیچگونه رفاه اجتماعی و اقتصاد با ثباتی وجود نداره و زن و بچه ات ایندشون مبهم و دراکثریت مواقع پراز سختیه و پیشرفت قطره چکونی اتفاق میوفته و هرقدم رو به جلو که برمیداری بعدش دوقدم هم به عقب پرتاب میشی.

خلاصه روی صحبتم با اسی بوده نه شما، امیدوارم جواب بهتری بشنوم 😆 مثل اینکه توی برنامشون هست که برن

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍