2777
2789
عنوان

من و شوهرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 11010 بازدید | 183 پست
چون ایران رو خیلی دوست داره ، حتی با  اینکه نزدیک ترین دوستاش آژانسای مسافرتی دارن باز نمیره ، ...

خب پس وقتی بنده میگم افرادی مثل ایشون از نظر بنده منطق درستی ندارن چندان بی راه هم نمیگم 😄

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

اسی باید جواب این سوالمو بده نه شما. شما مگه با شوهر ایشون زندگی کردی که بدونی؟ ولی اگه همینطور باش ...

نه اصلا تو برنامش خروج از کشور نیست ، اتفاقا بر عکس داره یه شرکت‌میزنه که دقیقا هدفش بر عکس اینه که گفتی 🤦‍♀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا من اینقدر فوضولم ذهنم درگیر اون خط قرمزی شد ک نمیتونی بگی😂🤣😅

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اسی باید جواب این سوالمو بده نه شما. شما مگه با شوهر ایشون زندگی کردی که بدونی؟ ولی اگه همینطور باش ...

واااا چرا دعوا داری؟؟؟؟

همیشه اینجوری با همه دعوا داری؟؟؟

سوال پرسیدی و منم چون دیدم جواب سوالت رومیدونم گفتم بهت 

دیدی که استارتر هم لایک کرد جوابمو و جوابی تو مایه جواب من داد بهت 

واقعا درک نمیکنم چرا باید اینجوری صحبت کنی 

فکرکنم یکم همسرت افراطیه کسی که سگ داره خودش که نجس نیست! برفرض اگه به واسطه سگ یه قسمتی از بدنشم نجس بشه میتونه باهاش دست نده ینی چی که خونه بقیه نمیاد! خب وقتی این کسی که سگ داره میره خونه بقیه خونه بقیه که نجس نمیشه!!!!

فکرکنم همسرت تواین مورد وسواس یا افراط داره بهش بگو از اونور بوم نیوفته!!!

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

واااا چرا دعوا داری؟؟؟؟ همیشه اینجوری با همه دعوا داری؟؟؟ سوال پرسیدی و منم چون دیدم جواب سوالت رو ...

عزیزم بنده دعوا داشتم ادبیاتمو طور دیگه ای انتخاب میکردم، به نظرم جملم نه تنها توهین امیز نبود بلکه کاملا منطقی بود. چرا باید وقتی درمورد شوهر یکی از زنش سوال میشه شما بیای جوابشو بدی؟ حتی اگرم درست باشه؟ مگه زنش حضور نداره؟ اشتباه میکنی دخالت میکنی 👌

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

اسی،خب حق داره ماهم یبار رفتیم خونه کسی که گربه داشت بااحترام به همه اونایی که حیوون تو خونه نگه میدارن قصدم بی احترامی نیست ولی دلم نمی‌خواست خونشون چیزی بخورم همه جا پر از موی گربه بود ما فکر کردیم گربه شون داخل خونه نیست که رفتیم عیددیدنی،البته چند سال قبل

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
فکرکنم یکم همسرت افراطیه کسی که سگ داره خودش که نجس نیست! برفرض اگه به واسطه سگ یه قسمتی از بدنشم نج ...

میدونی چون خانوادش همه یه سری آدمای خیلی مهربون و تمیز و باهوش و متشرعی هستن کلا واسشون‌تعریف نشده است این جور مسائل  ، مثلا اگر‌کسی خونش سگ باشه ینی یه چیزی شبیه انفجار 🥴 درحالی که شاید برای بقیه عادی باشه 

عزیزم بنده دعوا داشتم ادبیاتمو طور دیگه ای انتخاب میکردم، به نظرم جملم نه تنها توهین امیز نبود بلکه ...

همون‌طور که همسر استارتر در مورد مذهب بی منطقه شما هم در مورد دخالت نکردن و ... یه چیزی شنیدی و کلا بی منطق حرف میزنی 

دیگه هم ریپلای نکن منو 

منم اشتباه کردم بهت احترام گذاشتم جوابتو از اول دادم که باهات تبادل داشته باشم چون اینجاییم که با هم تبادل نظر داشته باشیم

شب خوش