2777
2789
عنوان

من و شوهرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 11042 بازدید | 183 پست
اون یکی رو ولش کن 😁

اقا درخواست دادم بهت تو خصوصی بگو😂😂

وقتی زیادی فوضولی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میدونی چون خانوادش همه یه سری آدمای خیلی مهربون و تمیز و باهوش و متشرعی هستن کلا واسشون‌تعریف نشده ا ...

میدونم عزیزم برای بعضیا قبحش خیلی زیاده من خودمم مذهبیم و تویه خانواده پر از روحانی یه دنیا اومدم😁براهمین میگم همسرت ازاونور بوم نیوفته چون بعضی چیزا تو دین افراطه!

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

میدونی چون خانوادش همه یه سری آدمای خیلی مهربون و تمیز و باهوش و متشرعی هستن کلا واسشون‌تعریف نشده ا ...

خونواده من مذهبی هستند 

ولی کسی که مثلا سگ داره حالا گیرم خونش نمیرن ولی جایی که طرف مهمان باشه و سگ همراهش نباشه خب میرن و مشکلی ندارن 

یا اینکه میگی زن داداشم حجاب نداره برای همین همسرم نمیاد جایی که اون هست و این افراط هست گلم 

والا نمیدونم کجا زندگی می‌کنی ولی امروز من برج میلاد بودم و خیلیا بدون روسری بودن اینجوری همسر شما جاهای تفریحی هم نمیره حتما 🥴

همون‌طور که همسر استارتر در مورد مذهب بی منطقه شما هم در مورد دخالت نکردن و ... یه چیزی شنیدی و کلا ...

عزیزم اشتباه شما نپذیرفتن و زود رنج بودنه نه تصمیم برای تبادل نظر. ممنون که لطف کردی منو درحدی دونستی حدسیات ذهنیتو باهام درمیون بذاری، ولی دفعات بعدی اگه حواست باشه به جا حرف بزنی طرفت هم بهت یه چیزی نمیگه که واست کدورتی پیش بیاد.

همچنین شماهم شبت خوش و موفق باشی ♥️

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

کجایی تو خصوصیم‌نیستی که 

درخواستمو قبول نکردی ک بهت پیام بدم عزیزم برو درخواستمو قبول کن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

عزیزم اشتباه شما نپذیرفتن و زود رنج بودنه نه تصمیم برای تبادل نظر. ممنون که لطف کردی منو درحدی دونست ...

نه عزیزم الان فهمیدم فرق منو شما تو تفاوت سنه 

این طرز حرف زدنت مال سن کمه که فقط یه چیزی شنیدید راجع به دخالت نکردن و...

شب بخیر 

همسرتون رو قبل ازدواج دیدید و انتخاب کردید

پس می‌تونه در مورد خودش تصمیم بگیره

اما حقی نداره برای دیگران تصمیم بگیره و شما هم نمی‌تونی مجبورش کنی که بره جایی که دوست نداره

می‌دونی چرا؟

چون اینکار یعنی بی احترامی به دو طرف

خونواده من مذهبی هستند  ولی کسی که مثلا سگ داره حالا گیرم خونش نمیرن ولی جایی که طرف مهمان باش ...

ما تهرانیم ، اتفاقا شوهرم ارتباط خارجیش خیلیه ، ینی یه سری شرکت و افراد هستن که باهاشون سر و کار داره که خارجین بصورت روزانه 

ما تهرانیم ، اتفاقا شوهرم ارتباط خارجیش خیلیه ، ینی یه سری شرکت و افراد هستن که باهاشون سر و کار دار ...

خب توشون خانم هم هست؟

اگه هست که پس همونطور که با اونها ارتباط داره مثلا جلسه می‌زاره و مشکلی نداره باید پیش خانواده شما هم مشکلی نداشته باشه 

اگه مشکل داره پسکلا رفت آمد با خانواده شما رو دوست نداره

اینا روحانی نیستن ، پزشک و مهندس و حقوق دانن  

نه😂 گفتم روحانی برای اینکه بدونی ازاین مسائل اطلاع دارم😁براهمین گفتم عزیزم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یعنی حاضر بودی با فامیل رفت آمد کنی ولی اخلاق شوهرت بد باشه؟ فامیل هر وقت خواسی برو خونشون تنها..بچسب به زندگیت همین فامیل بخاطر شما رابطشون رو خراب نمیکنند هیچ وقت