2777
2789
عنوان

من و شوهرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 11042 بازدید | 183 پست

اونجا ک داشتی انتخابش میکردی دیدی با فرهنگ خانوادت عقایدشون لایف استایلشون بشدت متفاوته باید اینچیزاشم پیشبینی میکردی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین اون آیکن قبول درخواستت نیومده ، یه بار لغوش کن دوباره بفرست

میخوای تو درخواست بده من قبول کنم 

بلد نیستم لغو کنم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

این مدل افراد از نظر من ادمای منطقی و با عقل درستی نیستن و توسط دین و مذهبشون تبدیل به یه زامبی چشم ...

اتفاقا نظر این مدل افراد نسبت به شما همینه😊

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خب توشون خانم هم هست؟ اگه هست که پس همونطور که با اونها ارتباط داره مثلا جلسه می‌زاره و مشکلی نداره ...

از اون رفتارا نداره که فرق بذاره بین پدر مادر من و خودش یا خانواده من با خودش ولی رو این موردا خیلی پا فشاری میکنه 

خب خب فرستادم برو قبول کن 

یک بار لغو شد دوباره فرستادم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یعنی حاضر بودی با فامیل رفت آمد کنی ولی اخلاق شوهرت بد باشه؟ فامیل هر وقت خواسی برو خونشون تنها..بچس ...

من که صد سال رابطمون رو خراب نمیکنم ، ولی غیر مستقیم تاثیر منفی میذاره ، مثلا امشب یه چیزی گفتم که یکم رعایت نکردم تن صدامو ، یه کم وایساد نگام کرد رفت گرفت خوابید ، الان عذاب وجدان‌گرفتم خوابم‌نمیبره 😑

اونجا ک داشتی انتخابش میکردی دیدی با فرهنگ خانوادت عقایدشون لایف استایلشون بشدت متفاوته باید اینچیزا ...

من میدونستم خیلی آدمای خوب و درست و حسابی هستن اما اصلا فکر نمیکردم دیگه اینقدر رعایت کنن ، بعدشم باز اگر بر میگشتم صد بار همین‌ایشونو انتخاب میکردم ولی این‌موارد کوچیک یکم اذیت کننده است 

من که صد سال رابطمون رو خراب نمیکنم ، ولی غیر مستقیم تاثیر منفی میذاره ، مثلا امشب یه چیزی گفتم که ی ...

عزیزم نمیتونم راهنماییت کنم واقعیتش زندگیم خیلی با شما فرق داره و درکی از این جور رابطه ندارم...نمیدونم شاید شما بهتر داری زندگی میکنی

منم عروسی خواهرم نرفتم چون قاطی بود ،من و همسرم مذهبی هستیم...مهم ترین زندگی خودته و همسرت

جدا نرفتی؟؟؟ 

خودت ناراحت نشدی؟؟ 

من دلم میترکه اگر نرم 

از اون رفتارا نداره که فرق بذاره بین پدر مادر من و خودش یا خانواده من با خودش ولی رو این موردا خیلی ...

خب با پدر مادرت مشکل نداره ولی حس میکنم خوشش نمیاد به هر دلیلی با خواهر برادرت رفت آمد کنه و بهانه میاره 

چطور با خانمهای خارجی جلسه داشته باشه اسلام در خطر نمیوفته ولی دو ساعت خونه مادرت باشه و زن داداشت باشه اونجا اسلام به خطر میوفته؟؟؟

یا خانمهای بی حجاب رو تو خیابون و ...میبینه مشکلی نیست ولی زن داداشت رو ببینه مشکل پیش میاد؟؟؟

خب سرشو بندازه پایین نگاهش نکنه زیاد 

یا برادرت وقتی سگ همراهش نیست دیگه مشکلش چیه؟؟؟