2777
2789
عنوان

من و شوهرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 11064 بازدید | 183 پست
اسي منم دعوت زدم قبول كن اون خط قرمزه رو بگو مردم از فضولي😂

وی منم😂😂دو ساعته یک عالمه احتمالات اومده تو ذهنم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میدونستم خیلی آدمای خوب و درست و حسابی هستن اما اصلا فکر نمیکردم دیگه اینقدر رعایت کنن ، بعدشم با ...

من دارم دقیقا تو شرایط شما چندین ساله زندگی میکنم

خودم روابطو مدیریت کردم

خانوادم حد حدود شناسن

اما اولویتم همسرمه

روزی ک انتخابش کردم میدونستم اینچیزا پیش میاد تازه هنو بچه برزگ نداری تا بفهمی مهمونی ک چیزی نیس کنارل افکار و مدیریت روابط هزار برابر سخت تره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خب با پدر مادرت مشکل نداره ولی حس میکنم خوشش نمیاد به هر دلیلی با خواهر برادرت رفت آمد کنه و بهانه م ...

میدونی آدم خیلی خیلی خوبیه و بسیار خوش اخلاق ، ولی یه سری چیزا که واسه بقیه خیلی عادیه  واسه ایشون خیلی عجیب و غیر ممکنه ، مثلا یه چیزی شبیه بمب اتم ، مثلا پول سودی گرفتن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

چون ربا حرومه این اصلا درک درستی نداشت از کسی که ربا میگیره ، یکی از داداشام گفت رفتم پول سودی گرفتم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ شوهرم گفت چرا ؟ گفت چون چک داشتم وگرنه میبدنم زندان . اینم خیلی جدی کفت خب میرفتی زندان این بهتر بود که  بری پول سودی بگیری ، حالا اونا نمیشناسنش کلی من که رنشم میدونم اگر شده پاهاش رو خدایی نکرده  قطع میکردن همچین کاری نمیکرد 🤦‍♀️🤦‍♀️ بعد شب ا‌ومده بودیم ، هی استرس داشت میگفت ترانه این پول رو نده بچه هاش بخورن وگرنه فلان میشه بیسار میشه  🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ این‌ مدلیه

میدونی آدم خیلی خیلی خوبیه و بسیار خوش اخلاق ، ولی یه سری چیزا که واسه بقیه خیلی عادیه  واسه ای ...

بنظرم شوهرت نرماله

اين مردم هستن كه كلا از دين بري شدن

خب واقعا سگ نجسه. حالا اگر هم كسي داره تو خونش به خودش مربوطه و اين ما هستيم كه اگه دوست نداريم نريم خونش 

پول ربا حرامه و منم اگر باشم تعجب ميكنم. 

منم مذهبي ام و وقتي ميبينم كه مردم اينجور چيزا واسشون مهم نيست مثه حلال و حروم اينا خيلي ناراحت ميشم

من كاملا همسرت رو درك ميكنم

ولي خب هركسي يه جور زندگي ميكنه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

بنظرم شوهرت نرماله اين مردم هستن كه كلا از دين بري شدن خب واقعا سگ نجسه. حالا اگر هم كسي داره ت ...

من خودم‌میدونم‌حق داره ولی واقعا نمیشه همه شبیه به هم با سواد باش ، در یه سطح فهم داشته باشن 🤦‍♀️

چون به اصول وچهارچوپ خودش پایبنده پس قابل احترامه  فردی که زیبایی معبودش رو ببینه زیبایی بقیه ...

اینو درک میکنم ولی واقعا نمیشه همه اطرافیان یه اندازه عقل داشته باشن 

میدونی آدم خیلی خیلی خوبیه و بسیار خوش اخلاق ، ولی یه سری چیزا که واسه بقیه خیلی عادیه  واسه ای ...

خب من این مدل آدم دیدم عزیزم که پول سود دار رو حرام می‌دونن و ...

ولی اینکه مثلا مهمانی نرم که فلانی بی حجابه قابل هضم نیست برام

من خودم‌میدونم‌حق داره ولی واقعا نمیشه همه شبیه به هم با سواد باش ، در یه سطح فهم داشته باشن 🤦‍♀️

حالا باز خوبه شوهرت ميگه اگه تو دوست داري بري خونه داداشت برو،محدودت نميكنه

بنظرم تو هم برو وقتي شوهرت راضي هستش

ولي اولويتت شوهرت باشه

تو همچين دوره و زمونه اي شوهر حلال خور و با ايمان ديگه پيدا نميشه

چون مهمترين چيز يكيش همين حلال خوريه و ايمان قلبي به خدا

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

حالا باز خوبه شوهرت ميگه اگه تو دوست داري بري خونه داداشت برو،محدودت نميكنه بنظرم تو هم برو وقتي شو ...

میدونم ولی واقعا بعضی وقتا فشار میاد و یه کاری میکنی که بعد پشیمون میشی