2777
2789
عنوان

من و شوهرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 11064 بازدید | 183 پست
میدونم ولی واقعا بعضی وقتا فشار میاد و یه کاری میکنی که بعد پشیمون میشی 

دركت ميكنم

منم خانواده مادريم خيلي اهل حجاب و اينا نيستن،الان چندساله بابام اصلا نمياد اون طرف

فقط ما ميريم،اوايل خيييلي برامون سخت بود،ولي حالا راحتيم،

اولش برات سخته عزيزم،ولي بعد عادت ميكني

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باعینک اون نگاه کن اگه برادر شوهرت چش چرونی بود دوست داشتی بری خونشون ؟

نه ، من که نمیگم‌حق نداره ، ولی میگم‌همه اندازه تو سواد و عقل ندارن که ، این چیزا تو جامعه طبیعیه هر چند خیلی بده 

نه عزیزم الان فهمیدم فرق منو شما تو تفاوت سنه  این طرز حرف زدنت مال سن کمه که فقط یه چیزی شنید ...

عزیزم بنده دوست پسر یا شوهرتون نیستم ته هر جمله چون میخواید قهر و بغضتونو نشون بدید هی شب خوش بنویسید 😄

و اینکه بله احتمالا واسه تفاوت سن باشه، سنین و نسل شما به هرحال از خانومهایی اومدید که توی فامیل میبینیم مدام بی جا و بی فکر حرف میزنن و براشون خیلی چیزا دخالت محسوب نمیشه ولی سنین و نسل من یه مقدار بیشتری این جزئیات مهمه. درکتون میکنم. به هرحال همرده با سن و سالتون رفتار کنین و بابت یه چیز کوچیک مثل بچها واکنش ندید بابتش ناراحت بشید و گریه کنید. حرف منم اونقدرا که شما دارید هم میزنید و کش میدید ناراحت کننده نبود. با بالا رفتن سن باید کوتاه اومدن و متانت و ارامش رو یاد بگیرید و اگرم بابت چیزی ناراحت میشید بزرگواری کنید نه اینکه مثل چهارده ساله های داخل بلوغ که تا بهشون میگن بالا چشمت ابروئه به غرورشون برمیخوره بهم بریزید. بفرمایید خانوم از وقت خوابتونم گذشته اعصابتون ضعیف شده

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

اتفاقا نظر این مدل افراد نسبت به شما همینه😊

به هرحال وقتی از دو مدل کاملا متفاوت باشیم بایدم اینطور باشه چیز تعجب اوری نیست 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

عزیزم بنده دوست پسر یا شوهرتون نیستم ته هر جمله چون میخواید قهر و بغضتونو نشون بدید هی شب خوش بنویسی ...

والا من نه قهر کردم نه چیزی چون همونجور که گفتم دختر بچه نیستم 

اگه گفتم شبخوش همون‌طور که گفتی نخواستم بحث ادامه داده بشه 

ضمنا بلدم کجا باید چیزی بگم و کجا چیزی نگم و نیاز نیست از بچه ها اینا رو بخوام یاد بگیرم 

خیلی مونده تا شما به من برسی گلم

هر وقت تو زندگی رفتی و زندگیتو مدیریت کردی اونوقت به حرف من میرسی

بهش بگو مسلمون صلحه رحم هم جزدین هست.زن داداشت حجاب نداره ایشون نگاش نکنه.یا اجازه بده خودت تنهابری خونه داداشت

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن