2777
2789
عنوان

مسافرت شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 101 پست
 به خودش اعتماد دارم اما به دوستاش نه . ... عزیزم فرهنگ ما متاسفانه این جوری نیست که بزارن دوتا ...

کاملن درست میگی فدات شم ، واقعن امان از دوستای بد ، درسته که دوستا خیلی روی آدم تاثیر میزارن ولی اگه اعتماد کامل داری و میدونی با وجود چنین دوستایی به راه بد کشیده نمیشه و خطایی نمیکنه بزار بره ، با روی خوش بدرقش کن و بعد که رفت اصلن بهش زنگ نزن ، وقتی هم که زنگ زد آروم و خانومانه باهاش کوتاه صحبت کن و بگو خوش بگذره سفر خوبی داشته باشب و اینا، ولی اگهههههه دلت نمیخاد که بره بهش بگو بیا دوتایی با هم بریم و بگو اگه الان شرایطش نیست باهم بریم چند وقت دیگه باهم بریم ، از در خوش رویی وارد شو و خیلی آروم و خونسرد با لبخند بهش اینار و بگو که باهام بریم خوش میگذره و سفر عاشقانه و ... اگه راضی نشد قهر کن اگه منصرف شد که هیچ اگه نشد و رفت همونطور که بالا گفتم بدرقه کن و اینا که سفر کوفتش نشه و دلشم برات تنگ بشه و جای خالیت رو حس کنه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس گیلان نیام 😂❤️آخه دوست دارم جایی که خنک و یکم آفتابی باشه برم ، کجا برم به نظرتون، مازنداران خوب ...

بنظرم ك چالوس و نمك ابرود خوبه نزديك تر ب تهرانم هست

اگه ماشينم داريد ميتونيد ي روز از صبح بريد سمت نور جنگل داره تا نمك ابرود كمتر از دو ساعته

شمال بدون ماشين خوب نيست

كاربري دست ٢٥٠ نفر

چون من هوای سرد دوست دارم برای همین شاید واسم خوب بوده 

اره عزیزم منم هوای سرد دوست دارم ولی میخام یه جوری نباشه که از سردی نتونم برم بیرون یا لباس راحت و آزاد نپوشد چون یخ نزنم😂❤️

خوش بگذره عزیزم  بستگی داره کجا برین مازندران شهر نور رویان محموداباد گیر نیستن بهتره سوئیت ب ...

مرسی عزیزم 😍خب الان که مازندرانی کجا ها رو پیشنهاد میدی واسه تفریح کدوم لوکیشن ها من جایی که سرسبز باشه آبشار داشته باشه و اینا رو خیلی دوست دارم لب دریا هم که حتما میخام برم😍کجاها برم به نظرت؟چون احتمال زیاد بیام مازندارن

بنظرم ك چالوس و نمك ابرود خوبه نزديك تر ب تهرانم هست اگه ماشينم داريد ميتونيد ي روز از صبح بريد سمت ...

متاسمانی ماشین ندارم 🫠ولی لوکیشن های خوب رو بگو هر کدوم که بتونم میرم😍

کاملن درست میگی فدات شم ، واقعن امان از دوستای بد ، درسته که دوستا خیلی روی آدم تاثیر میزارن ولی اگه ...

درسته عزیزم ممنونم ازت . .. حتما رعایت می کنم چند ساله سفر نرفته حتما خوب بدرقه ش می کنم .♥️ . . 

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
 درسته عزیزم ممنونم ازت . .. حتما رعایت می کنم چند ساله سفر نرفته حتما خوب بدرقه ش می کنم .♥️ . ...

اره یه کاری کن از اینکه میخاد بره هم بهش خوش بگذره هم دلتنگت بشه ، وقتی اومد نگه بهتر که رفتم از دستت راحت بودم😂🤭قشنگ بدرقه کن که خوش بگذره و سفر خوبی داشته باشی و اینا ، بعدم اصلن زنگ نزن هر موقع هم که زنگ زد قشنگ و کوتاه صحبت کن   بگو خوش بگذره و قطع کن ، البته اگه زنگ نزد بعد از ۱ روز خودت بهش زنگ بزن ها بگو رسیدی ؟ خوش بگذره🥰

اره یه کاری کن از اینکه میخاد بره هم بهش خوش بگذره هم دلتنگت بشه ، وقتی اومد نگه بهتر که رفتم از دست ...

الان یه تایپک می زارم بیا اونجا هم بهم کمک کن لطفاً دو دقیقه ی دیگه 🌹

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
متاسمانی ماشین ندارم 🫠ولی لوکیشن های خوب رو بگو هر کدوم که بتونم میرم😍

اخه شمال شهراش بهم نزديك هست و بدون ماشين سخته

ولي با ماشين ميتوني خيلي از شهرا رو بري بگردي

لوكيشن خوب همون چالوس و نمك ابرود همونجا  ويلا بگيريد اتاق بگيريد

هم دريا داره هم جنگل

و تله كابين و سورتمه توي جنگل و قايق و اينجور چيزا كنار دريا 

كاربري دست ٢٥٠ نفر

مرسی عزیزم 😍خب الان که مازندرانی کجا ها رو پیشنهاد میدی واسه تفریح کدوم لوکیشن ها من جایی که سرسبز ...

عهههه

خب ببین بیا سمت نوشهر و رویانو نور

میتونی رویان ویلا بگیری

سمت ونوش ابشار داره که خیلی زیاده بزن گوگل میاد

ابشار اب پری هست تو رویان 20 دقیقه با شهر فاصله داره میری تو دل طبیعت

سی سنگان هست بین رویان و نوشهر که حدودا نیم ساعت یا رویان فاصله داره یه منطقه ایی هست که یه طرفش جنگله یه طرفش دریا خیلی رویاییه میتونید برید پارک سیسنگان همه چی داره

تو نور و رویان پلاژ هست که خب ادمای ساده نسبتا به پایین میرن اونجا و شب میمونن تو چادر جا داره

نوشهر ساحل سیترا هست

رویان بازار روسها داره سمت حسن اباد که میشه سمت نوشهر فروشگاه های برند و کافه های خفن زیاد داره مث لمیز کوتون اینا.

نور هم ایران کتانو پاساژ دی اینارو داره

برای تفریح نمک ابرود رو هم پیشنهاد میکنم ولی خب تو عید خیلی شلوعه

در کل بنظر من پوشاک اینارو اینجا نگیر چون تو عید همه چیو میبرن بالا ولخرجیه

برای سوغات اول رویان بعد از میدون الغدیر سبزی فروشی چهار فصل داره نبش جادس تو کوچه که سبزی های محلی زیتون پرورده ترشی دلال ماست ماهی اینا داره خیلی تمیزه

نور هم یدونه ازین مغازها داره رو به روی شهرداری اسم مغازش سیده خانم هست.

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
خوش بگذره عزیزم  بستگی داره کجا برین مازندران شهر نور رویان محموداباد گیر نیستن بهتره سوئیت ب ...

گلم میشه بپرسم این هفته اب و هوای مازندران چجوریه؟ 

سرده؟ نمیشه گشت؟ 

ما میخواستیم بیایم بخاطر سرما و شلوغی منصرفمون کردن🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
عهههه خب ببین بیا سمت نوشهر و رویانو نور میتونی رویان ویلا بگیری سمت ونوش ابشار داره که خیلی زیاد ...

یچیز دیگه هم اینکه هوا خیلیییی وایب خوبی میدهه عالیییه خنک و بهاری

درحد پیراهن اینا نیست مثلا من امشب رفتم دور بزنم یه لباس نازک پوشیدم با کت جین اما اگر سمت دریا میخواین برین بااد میزنه کلاه و کاپشن بیارین ابو هوارو عم حتما چک کنید

تو پستانون دیدم ماشین ندارین اینجام متاسفانه کرایه آژانس بشدت بالاست کاش با یه دوست یا رفیقی میکمدین که ماشین داشتن اونجوری بیشر خوشمیگذشت دست جمعی

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.