2821
2789
عنوان

مسافرت شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 101 پست

من گیلانم خیلی سردهههههه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم می خواد با دوستاش بره چجوری یه بنظرتون ؟ اصلا چرا مجردی می رن بنظرتون مناسب مرد متاهل هست ت ...

دیگه باید اعتماد داشته باشی بهش ، اگه ازش مطمئنی که بیخیال بزار بره ، چند ماه بعد هم تو با دوستات یا خواهرات مجردی برو ، ولی من بود نمیذاشتم، نه اینکه بهش اعتماد نداشته باشم ها ولی خی دوست دارن هر جا میره باهاش باشم ، شایدم چون الان نامزدیم اینطوری دوست دارم همه حا باهاش باشم😂😍❤️

نمیدونم خوشگلم من نرفتم تاحالا داشام با رفیقاشون رفتن فقط شبا می رن اتاق میخابن دیگه صب تا شب دور دو ...

الان سرد و بارونیه🥴دوست داشتم هوای خنک و یکم آفتابی باشه برم😍ولی بعد ماه رمضان میریم

دیگه باید اعتماد داشته باشی بهش ، اگه ازش مطمئنی که بیخیال بزار بره ، چند ماه بعد هم تو با دوستات یا ...

به خودش اعتماد دارم اما به دوستاش نه . ... عزیزم فرهنگ ما متاسفانه این جوری نیست ‌‌نمی زارن دوتا خانم تنها برن جایی . تازه وقتی خرید کوچک دارم کلی با اضطراب می رم می گیرم  چند کوچه اون ور تر . از وقتی ازدواج کردم تنهایی بجر خانه پدرم جایی نرفتم. ... کاش این جوری نبودن واقعا سخته 🙁

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 

خوش بگذره عزیزم 

بستگی داره کجا برین

مازندران شهر نور رویان محموداباد گیر نیستن بهتره سوئیت بگیرین تا هتل چون هتل که نمسشه اگر زنو شوهر نباشین

سوئیت ها بیشترشون زیاد اذیت نمیکنن باز وقتی دارین رزرو میکنین یپرسین 

اگر سوال دیگه ایی داری درمورد مازندران من در خدمتم😍

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز