2821
2789
عنوان

مسافرت شمال

3215 بازدید | 101 پست

واسه اولین بار با نامزدم میخایم بریم شمال، تقریبن ۲ هفته دیگه، هتل بگیریم بهتره یا سوئیت ، مدرک هم میخان چون ما عقد محضری نکردیم و نداریم ، هزینه شون چقدر میشه واسه ۲ نفر؟کجا هتل یا سوئیت بگیریم بهتره ؟ کجاها بگردیم 😍خلاصه هر چی به ذهنتون میرسه بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هتل و نمیدونم ولی اجاره از یک ب بالاست دیگه شبی سوییت ،،هستن ارزونتر  تو سایت بزنی بالا میاد واسه هر شهر،

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
داشام چار نفرن دو روز دو ملیون الان اونجان نمد فک کنم سوئیت گرفتن

اره منم چون مدرک عقد ندارم باید سوئیت بگی م ، ویلا هم که هزینش زیاد میشه ، به نظرت کجا سوئیت بگیرم که جاهای دیدنی خاص هم داشته باشه ممنونم❤️

اره منم چون مدرک عقد ندارم باید سوئیت بگی م ، ویلا هم که هزینش زیاد میشه ، به نظرت کجا سوئیت بگیرم ک ...

نمیدونم خوشگلم من نرفتم تاحالا داشام با رفیقاشون رفتن فقط شبا می رن اتاق میخابن دیگه صب تا شب دور دورن خیلی جاهای قشنگی داره عکسارو دیدم عالیه لباس گرم ببزین هوا سرده بارون میبارید