2777
2789
عنوان

مسافرت شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 101 پست
اره عزیزم درست میگی میگم نامزدیم و اینا ، اره قیمتا بالاست من دلم کم کم ۳ شب بمونم🥹😂

هنووز نیومدین؟

اره باید 3 شب بمونین کلا اگر خرید انچنانی نکنید با زیر 15 تومن میشه دست باااز عشقو حال کنید

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم بعد ماه رمضان 

اهااا

ببین نمک ابرود هم برید خوبه چون ماشین ندارین خودش یه شهریه

بعد اسنپ بگیرید برید سمت اب پری،یا جنگل و دریای سی سنگان

بعد اگر اب پری رفتید برید بازار روس ها رویان ازونجا هم بار اسنپ بگیرید برید نورو بگردید

چون ماشین ندارید این گزینه ها براتون اکیه بنطرم

2 روز نمک ابرود باشید بقیش هم نورو رویان

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
اهااا ببین نمک ابرود هم برید خوبه چون ماشین ندارین خودش یه شهریه بعد اسنپ بگیرید برید سمت اب پری،ی ...

مرسی عزیزم تصمیم داریم رامسر یه سوئیت بگیریم بعد از اونحا بریم جاهای دیدنی😍

مرسی عزیزم تصمیم داریم رامسر یه سوئیت بگیریم بعد از اونحا بریم جاهای دیدنی😍

خوشبگذره

رامسر بشدت شلوغ و گرونهه ولی خب می ارزه رامسر حتما کاخ آریامهر رو برید

مرسی عزیزم ،عه کدوم منطقه بهتره پس حالا که میگی رامسر گرونه؟

ببین کلا رامسر متل قو گروونن چون همه چیش بشدت خفنه و گرون و توریست بیشتری هم میرن سمت اونور 

متل قو شبا تا 4 صب ترافیییکه بخاطر ترافیکش هم شاید اسنپ گیرتون نیاد و یا قیمت خیلی بالا باشه

سمت ما(نوشهر رویان نور)ارزون تر و یه صرفه تره

ببین کلا رامسر متل قو گروونن چون همه چیش بشدت خفنه و گرون و توریست بیشتری هم میرن سمت اونور  م ...

مرسی عزیزم من تعریف رامسر رو شنیده بودم گفتم بریم اونجا ولی خب چون ماشین هم نداریم با شرایطی که گفتین سختمون میشه،مرسی از راهنمایی هات فدات شم❤️

مرسی عزیزم من تعریف رامسر رو شنیده بودم گفتم بریم اونجا ولی خب چون ماشین هم نداریم با شرایطی که گفتی ...

قربونت خوشبگذره بهتون