2777
2789
عنوان

مسافرت شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 101 پست
اره منم اینطوری دوست دارم الان نمیدونم کدوم منطقه برم بهتره و جایی بخوام بمونیم عقدنامه هم میخاد یا ...

کلا رامسر جای خوبه واسه گشت و گذار منطقه ازاد انزلی هم واسه خرید خوبه همم دریاش قشنگه

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل عقد چجوری دلت راضی میشه بری مسافرت بذار عقد کنی و بری یه لذت خاصی داره اون موقع

نه بابا فدات شم 😂❤️من ۲ ساله که عقد کردم ولی هنوز عروسی نگرفتیم بریم خونه خودمون واسه همین میگیم نامزدیم ، ما رسممون اینجوریه که وقتی میان خواستگاری و قبول میکنیم عقد میکنیم و به این دوران عقد نامزدی میگیم بعد که عروسی کردیم میریم سر خونه زندگیمون، چون دوران نامزدی و آشنایی نامحرم نباشیم و رفت و آمد داشته باشیم عقدمیکنیم

کلا رامسر جای خوبه واسه گشت و گذار منطقه ازاد انزلی هم واسه خرید خوبه همم دریاش قشنگه

من جای سرسبز دوست دارم که دریا هم باشه و آبشار و اینا 😍، میشه چند جا که نزدیک هم هستن معرفی کنید چون ماشینم نداریم بتونیم از اون جایی که میمونیم بریم همه رو بگردیم😍

من رشت هستم. به دوس دختر دوس پسر سخت هتلو ویلا میدن.مراقب باش اواره نشین.یا صیغه نامه میخوان یا عقد ...

من ۲ ساله که عقدم ولی عقد نامه نگرفتم برای همین یه جایی که عقدنامه نخوان میخام برم

من ۲ ساله که عقدم ولی عقد نامه نگرفتم برای همین یه جایی که عقدنامه نخوان میخام برم

باید بهتون یه برگه بدن اگه عقدتون کردن

ببخش ها اخه خودم این شرایطو داشتم همه چیشو میدونم

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
من جای سرسبز دوست دارم که دریا هم باشه و آبشار و اینا 😍، میشه چند جا که نزدیک هم هستن معرفی کنید چو ...

برو تلکابین رامسر هم جای خرید داره هم دریا هم جنگل

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
باید بهتون یه برگه بدن اگه عقدتون کردن ببخش ها اخه خودم این شرایطو داشتم همه چیشو میدونم

ما اصلن محضر نمیریم واسه عقد که بعد عقدنامه بگیریم ، عقدمون رو تو خونه میگیریم و نامزد میمونیم ، بعد چند سال که جهاز رو خریدیم و کارهای عروسی رو انجام دادیم عروسی میگیرم و وقتی رفتیم سر خونه زندگیمون بعد برای مدارک شناسایی و بیمه و اینا میریم دنبال عقد نامه ، البته الانم میتونم برم عقدنامه بگیرم ولی فعلا نمیتونم 

نه بابا فدات شم 😂❤️من ۲ ساله که عقد کردم ولی هنوز عروسی نگرفتیم بریم خونه خودمون واسه همین میگیم نا ...

خب خیلی هم عالی 

پس هرجا بری مشکلی نداره مدرک بخوان

هتل که فقط با شناسنامه هست. ویلا و سوئیت هم بعضیاشون مدرک میگیرن. همه نه

البته الان شمال بارونیه. اردیبهشت بری خیلی خوبه