2777
2789
عنوان

مسافرت شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 101 پست
گلم میشه بپرسم این هفته اب و هوای مازندران چجوریه؟  سرده؟ نمیشه گشت؟  ما میخواستیم بیایم ...

ببینید بستگی داره کجا زندگی میکنید اگر شهر بزرگ مث تهران اصفهان اینا هستید خب به شلوغی ادیت دارید تازه کیفم میکنید اما مایی که تو شهر کوچیکیم تو این شلوغی به شدت اذیت میشیم مثلا امروز رفتیم بازار خرید خیلیییی شلوغ بود برای ما کلافه کنندس

هوای اینجام بهاریه و خنک ولی خب امکان بارش هم زیاده(ابو هوا به دشت مودیه)

افتاب هست ولی گول زنکه اگر دریا میخواید برید کلاه بیارید حتمااا برای دور زدن و خرید کردن ن خیلی گرم بپوشید ن حنک

پست قبلیمو ببینید

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
ببینید بستگی داره کجا زندگی میکنید اگر شهر بزرگ مث تهران اصفهان اینا هستید خب به شلوغی ادیت دارید تا ...

عادت😢😂

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببینید بستگی داره کجا زندگی میکنید اگر شهر بزرگ مث تهران اصفهان اینا هستید خب به شلوغی ادیت دارید تا ...

من گیلانم رشت 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

اوف پس شلوغه 

💔

میترسم من اینهمه اصرار کنم بیایم 

چیزی بشه همسفرام بندازن گردن من که تقصیر تو بود🥲😑

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
من گیلانم رشت 

تقریبا مث اینجاس تو تعطیلات شلوغ میشه

سمت شما که بهشتهههه ما خواستیم بیایم گفتیم شلوغه بزاریم بعد عید بنظرم شمام تعطیلات بعد عید بیاین خلوت تره

ولییی حیف رشت نیست میخواین بیاین اینجا

تقریبا مث اینجاس تو تعطیلات شلوغ میشه سمت شما که بهشتهههه ما خواستیم بیایم گفتیم شلوغه بزاریم بعد ع ...

اینجا برای ما عادی شده 😂

تابستون رفتیم رامسر خیلی خوش گذشت زیاد نموندیم 

میخواستیم بیایم عید که الانم اینجوری 

راستی اگ بعد عید اومدین طرف رشت پیشنهاد میکنم برین طرف آستارا گردنه حیران 

خیلی با صفاس مخصوصا الان که بهاره 

اوف پس شلوغه  💔 میترسم من اینهمه اصرار کنم بیایم  چیزی بشه همسفرام بندازن گردن من که ت ...

نیاین بهتره

اینجا برای ما عادی شده 😂 تابستون رفتیم رامسر خیلی خوش گذشت زیاد نموندیم  میخواستیم بیایم عید ...

واقعا اینجام برای ما عادی شده من رشت زیاد اومدم هیچوقت برام تکاری نمسشه مخصوصا میدون شهرداری

استارا یبار اومدم ولی خیلییی بچه بودمم 

بعد عید بیاین بفهمین مسافرت چیه الان فقط مناسب تهرانیاوو کسایی که تو شهر بزرگ زندگی میکنن مناسبه

واقعا اینجام برای ما عادی شده من رشت زیاد اومدم هیچوقت برام تکاری نمسشه مخصوصا میدون شهرداری استارا ...

فک کنم تیر ماه بتونم دیگ بیام 😄

آستارا خودش با صفا نیس 

روستا هاش یه قسمتایی دارن جنگل هس 

رویاییه 

ویلاهای زیادی هم ساختن 

گردنه حیران آستارا بیشتر قشنگه 

البته تابستون هم اونجا شباش سرده 

فک کنم تیر ماه بتونم دیگ بیام 😄 آستارا خودش با صفا نیس  روستا هاش یه قسمتایی دارن جنگل هس&nb ...

مرسیی از راهنماییت عقشمم امیدوارم خوش باشیی هرجا هستی

مرسیی از راهنماییت عقشمم امیدوارم خوش باشیی هرجا هستی

خواهش میکنم فداتشم 

همچنین ازت ممنونم 

اخه شمال شهراش بهم نزديك هست و بدون ماشين سخته ولي با ماشين ميتوني خيلي از شهرا رو بري بگردي لوكيش ...

وای😍حتی فکر کردن بهش حالمو خوب میکنه👌مرسی از راهنماییت ، ماشین نداریم ، به نظرتون کجا بریم که راحت بتونم همه ی لوکیشن های قشنگی که میگی رو بریم؟

عهههه خب ببین بیا سمت نوشهر و رویانو نور میتونی رویان ویلا بگیری سمت ونوش ابشار داره که خیلی زیاد ...

مرسی عزیزم 😍برای اینکه هتل بگیرم حتما باید مدرک عقد داشت که من ندارم ، برای ویلا یا سوئیت حتما مدرک عقد میخوان ، قیمتا چطوره؟