مشکل داره... چرا باید پدر و مادری بچه ای رو رو بدنیا بیارن و زجرش بدن واقعا؟ من منکر زحماتی که برا بچشون میکشن نیستم ولی برام عجیبه چرا انقدر بچه رو اذیت میکنن مگه ما خودمون تصمیم گرفتیم بیایم تو این دنیا؟؟
چون پدرومادرا رو تجربه نصیحت میکنن و بچه ها فکر میکنن پدرومادر دشمنشونه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همیشه هم اینطوری نی یه موقع هایی از روی نادانی بچه رو نصحیت میکنن
اخه مشکل اینه بعضی بچه ها خودشونو عقل میدونن و اینجاست که با پدرومادر به مشکل میخورن
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اخه مشکل اینه بعضی بچه ها خودشونو عقل میدونن و اینجاست که با پدرومادر به مشکل میخورن
چون ما نسل جدیدیم از اول به منابع علمی و فضای مجازی و ... دسترسی داشتیم خیلی چیزارو میدونیم ولی با احترام خیلی چیزارو نسل شماها نمیدونه ولی چون بزرگتر هستید فکر میکنید پس الزاما بیشتر میفهمید ولی این همیشه درست نیست
همیشه هم اینطوری نی یه موقع هایی از روی نادانی بچه رو نصحیت میکنن
ببین خب الان نسل جدید خیلی فرق کرده سبک سلیقه و عقیدشون با خانواده ها . اصن کلا از دهه هشتاد به بعد یه تحول اساسی توی بچه ها به وجود اومد . به خاطر همین نه خانواده ها میتونن بچه هارو درک کنن نه بچه ها میتونن عقاید خانواده رو بپذیرن (البته خانواده ی خودم استثنا هست😂)