2777
2789
عنوان

مادر نامزدم خیلی مهربونه ولی

145 بازدید | 10 پست

هنوز نامزد نکردیم (پارتنرمه)

مادرش خیلی خیلی مهربونه

ولی از بس اینجا راجب بدیای مادر شوهر گفتن نمیتونم حس خوبی بهش داشته باشم

و همش فکر میکنم بعد ها قراره خیلی اذیتم کنه تو زندگی😐

با اینکه چیزی ازش ندیدمجز محبت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خو تو اطراف هم خیلی ریدم و شنیدم ک مادرشوهرا پقد اذیت کردن

همه چی بستگی به خودت داره

زیاد نیاز نیس واسه خودت بت کنیش

زبون خوش داشته باش

اول خودت بعد خانواده شوهرت

عزت و احترام زیاد بی عزتی میاره حد و حدود داشته باش

تو خدمتکار نیستی

ولی خو تو اطراف هم خیلی ریدم و شنیدم ک مادرشوهرا پقد اذیت کردن

ببین همه که بد نمیشن .اینجا اکثرا برای درد و دل میان از مشکلاتشون میگن اونی که رابطش با مادرشوهر خوبه دیگه دلیلی نمیبینه تاپیک بزنه و بگه ..پس اگه مهربونه شک نکن که خوبه و اگه موذی و دورو بود قطعا متوجه می شدی

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

مهربون یعنی چیکارا میکنه؟

بعد خودتو باید جلوش چجوری نشون داد ؟ مهربون و صمیمی یا خشک ؟

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

2790
2778
2791
2779
2792