من پارسال تو دوران عقد با تنها جاریم که ۱۵سال ازمبزرگ تر رفتم مسافرت هرجا می خواستیم بریم شوهرم میکقت باید همه با هم بریم کلا کاری دونفره نتونستیم انجام بدیم بازی اینا شبا ده می خوابیدیم روزام با یه ماشین در سکوت میشستیم تو ماشین میرفتیم حالا امسالم اونا می خوان برن با خواهرشورم هم که بچه دارن حالا من می خوام تنها برم شوهرم میگه باش ولی ته دلش میدونم می خواد با اونا بره هعی هم میگه تو آلان حالیت نیست که تنهایی رفتن بده باید بری که بفهمی اعصابمو خورد کرده شما بودین چیکار میکردین ؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من که مسافرت دسته جمعی دوست ندارم خودشم میدونه هیچوقت دسته جمعی نمیریم شما هم بگو حالا اونبار بخاطر دلتو دسته جمعی رفتیم اینبار بخاطر دل من تنها بریم بعد مسافرت هم بگو بهش که تنهایی بهم بیشتر میجسبه کم کم حساب کار میاد دستش