2777
2789
عنوان

بچه ها من با شوهرم چیکار کنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 47 پست
تنهایی رفتن بهتر از مسافرتیه ک حریم شخصی نداری باهم برید ولی دلیل نمیشه بچسبید بهم دیگه هر کسی با ...

اره مشکل اینجاست شوهرم وابسته هست انگار همش می خواد همه جا  با اونا باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا قبل عید رفتن دیگم نمی خوان برن  شوهرمم کلا خونواده خودش ارجحیت داره تا بقیه

ایندفعه دوتایی برین البته اگه شوهرت اوقاتتون رو تلخ نمیکنه تو مسافرت

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اره مشکل اینجاست شوهرم وابسته هست انگار همش می خواد همه جا  با اونا باشه

جدی برخورد کن باهاش

برادرشوهرم ی ساله ماشین نداره پدرشوهرم ماشینشو داده بهش هر جا میریم با ماست

امسال دیگه گفتم اگه بخواد اینجوری همراه ما بیان من خونه مادرم میمونم خوش نگذره بهتره تا بد بگذره عذاب بکشم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دسته جمعی بیشتر خوش میگذره وقت واسه تنهایی زیاده

اتفاقا بچه دار بشی دیگه فقط با بچه ها میری 

خیلی کیفش بیشتره ولی تا وقت هست دونفری برن بعضی وقتام دسته جمعی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن خوش میگذره به شرطی ک برنامه ریزی داشته باشی الان جایی قراره شب بمونید رزرو کرده باشید لباس گرمم ...

چی بگم خیلی ناراحتم اعصابم خورده بعد مادر شوهرم اینام هعی میگن تنهایی که آدم تو خونشم هست منم  نمی تونم بگم که خشک و خالی رفتن هم با بچه دارا بدرد نمی خوره 

چی بگم خیلی ناراحتم اعصابم خورده بعد مادر شوهرم اینام هعی میگن تنهایی که آدم تو خونشم هست منم   ...

اختیارخودتو داری نرو باهاشون بمون خونت

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مشکل از جاری نیس از شوهرته ک استقلال نداره دستتو بگیره ببره ی جا دونفری بگردید ی چیزی بخورید

دقیقا بعنی پارسال تو جاده یه آش دوغی دوتایی خوردیم بعد گفت نگیا اونا ناراحت میشن چرا به ما نگفتین وایستیم آخرش اونا فهمیدن ناراحتم شدن 🫤🫤

چرا زشت ماهم هروقت میریفتیم مسافرت باهم تنهایی میرفتیم بیرون 

از نظر شوهر من زشته دست جمعی رفتیم باید دست جمعی همه جا باشیم حتی بازی هم باید بچه ها اونارو ما ببریم چون خودشون نمیان 

5ماه کلا 

اوووو خب دیگه حالا حالاها چالش دارین نگران نباش هر دو باید کوتاه بیاید یه بار شما کوتاه اومدید خونوادگی رفتید اینبار نوبت همسرتونه کوتاه بیاد تنها برید زندگی دو نفره همینه باید به خواسته های هم احترام بزارید هر دو طرف اگه از این مشکلات دیدی زیاد داری به همسرت بگو با عم برید مشاوره دقیقا همین حرفارو بهش میزنه