2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یه چند باری البته خودم بافتم

بعد از اینکه بافتین چند روز میذارین بمونه بعد باز میکنید؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
بعد از اینکه بافتین چند روز میذارین بمونه بعد باز میکنید؟

معمولا فرداش باز میکنم چون من میگرن دارم موهام می‌کشه

ولی قبلا حدودا تا سه روز یا چهار روز میذاشتم بمونه

اگه مو چرب باشه بهتر بافت میمونه البته، مخصوصا بافت کف سر

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
معمولا فرداش باز میکنم چون من میگرن دارم موهام می‌کشه ولی قبلا حدودا تا سه روز یا چهار روز میذاشتم ...

من موهام چرب نیست

و فر هم هست

به نظرتون ارزش داره بافت بزنم؟

آخه اگه قرار باشه دو سه روز بعدش باز کنم فک نکنم بیارزه اینهمه پول بدم😅

من موهام چرب نیست و فر هم هست به نظرتون ارزش داره بافت بزنم؟ آخه اگه قرار باشه دو سه روز بعدش باز ...

آره قطعا

منم موهام فره تا حدودی، اکثر وقتا میبافم

ولی برحال موندگاری بافت کف سر بیشتره

حتی من دیدم بیشتر از سه روز هم میزارن بافت موهاشونو

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
آره قطعا منم موهام فره تا حدودی، اکثر وقتا میبافم ولی برحال موندگاری بافت کف سر بیشتره حتی من دید ...

منم بافت کف سر میخوام بزنم تا پائین

امیدوارم موندگاریش زیاد باشه حداقل روزای اول عید بمونه😅

منم بافت کف سر میخوام بزنم تا پائین امیدوارم موندگاریش زیاد باشه حداقل روزای اول عید بمونه😅

آره بابا حتما میمونه...

تازه بازشم کنی فر موهات خیلی عالی میشه🌚🤍