2777
2789
عنوان

مشكل بلع

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 83 پست

گفتار درمانی رفتید؟؟ دکتری به نام دشتله در تهران گفتار درمان خوبی هست. خیلی ها مشکل بلع شون رو پیشش درمان کردن. ولی ما تهران نیستیم. شاید تابستان بریم پیشش. اگه گفتار درمانگر خوب سراغ داشتید حتما برید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من فقط غذا های که مثل حلیم باشه، می تونه بخوره. نون و برنج و میوه ها رو نمی تونه بخوره. شما هم ...

والا منم سر يه سري چيزها بهترم سر يه سري خوراكيا بدتر به خدا نمي دونم از چي به وجود اومده من هميشه مشكل معده داشتم ولي بلع نه اصلا شما ويزيت آنلاين بگيرين از دكتر دشتله راهنمايي مي كنن من آنلاين ويزيت شدم يه سري رژيم هاي غذايي و تمرينا دادن بهم البته مي گم من اندوسكوپي و باريوم سوالو كردم حتما اين دو تا تست رو شوهرتون بابد انجام بدن كه خدايي نكرده مشكلي وجود نداشته باشه ببماري آشالازي نباشه يا موارد ديگه 

والا منم سر يه سري چيزها بهترم سر يه سري خوراكيا بدتر به خدا نمي دونم از چي به وجود اومده من هميشه م ...

یعنی پیش آقای دشتله ویزیت شدید و خوب نشدید؟؟؟؟ پس ما هم پیشش نریم؟؟

یعنی پیش آقای دشتله ویزیت شدید و خوب نشدید؟؟؟؟ پس ما هم پیشش نریم؟؟

عزيزم من تازه مشاوره گرفتم گفتن دو تا سه ماه زمان مي بره بعد شايد مشكل من با شما فرق داشته باشه حتما مشاوره بگيرين اكثرا خوب شدن 

شایدم رفلاکس داری اسید میاد تو گلوم راه گلوت ملتهب و خشم شده وقتی گلوت خشک بشه و التهاب باعث تنگی گل ...

اندوسكوپي دادم نمي دونم به خدا رفلاكس داشتم ولي فقط همين آنتي اسيد دادن اونم اثر نداشت 

اندوسكوپي دادم نمي دونم به خدا رفلاكس داشتم ولي فقط همين آنتي اسيد دادن اونم اثر نداشت 

منم انقدر دکتر رفتم ولی همون داروهای همیشگی بهتر نشدم شما چندسالتونه؟ من گاهی شبا تو خواب میپرم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40