2777
2789
عنوان

مشكل بلع

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 83 پست
سلام مال من از ی استرس عصبی شدن شد غذا حتی قرص اب وقتی میخوام بخورم انگار فوبیای قورت دادن دارم بله ...

دقيقا براي منم بعد از يه شوك و ناراحتي شديد شروع شد شما الان بهترين ؟ ☹️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مال من از ی استرس عصبی شدن شد غذا حتی قرص اب وقتی میخوام بخورم انگار فوبیای قورت دادن دارم بله ...

شما آزمايش اندوسكوپي اينا انجام دادين ؟ الان اين خانم اينشكلي گفتن من واقعا به هم ريختم مي گن تو اندوسكوپي تشخيص نداده بودن گفتن از اعصاب بوده

شما آزمايش اندوسكوپي اينا انجام دادين ؟ الان اين خانم اينشكلي گفتن من واقعا به هم ريختم مي گن تو اندوسكوپي تشخيص نداده بودن گفتن از اعصاب بوده

شما آزمايش اندوسكوپي اينا انجام دادين ؟ الان اين خانم اينشكلي گفتن من واقعا به هم ريختم مي گن تو اند ...

نه انجام ندادم میگن عصبیه من لقمه ها رو کوچک کوچک میکنم فوبیا هستش حالا من نفس عمیق میکشم خیلی وقت در نمیاد اونم میگن معده عصبیه خدا بزرگه انشالله خوب میشه

نه. مشهد هستم. انشالله که شما مشکلی نداشته باشید و به زودی خوب بشید.

سلام همسر شما فقط مشکل بلع داشت؟بجز آندوسکوپی سی تی اسکن شکم داد؟من چندساله مشکل بلع دارم دارو معده اثرنداره آندو هم دادم سالم بود گفتن برو اعصاب چندساله دارو اعصاب میخورم هنوز خوب نشدم. عکس حنجره نوشته رفلاکسlprوفلج یطرفه تارصوتی

سلام همسر شما فقط مشکل بلع داشت؟بجز آندوسکوپی سی تی اسکن شکم داد؟من چندساله مشکل بلع دارم دارو معده ...

سلام. همسر من دفعه اول آندوسکوپی کرد چیزی تشخیص ندادند. دکترش رو عوض کردیم آندوسکوپی دوم رو انجام دادند، تشخیص دادند. بعد هم سی تی اسکن انجام شد. انشالله که هرچه زودتر خوب بشید. مشکل بلع سخته