2777
2789
عنوان

مشكل بلع

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 83 پست
ما برای همسرم هم تست باریم و هم آندوسکوپی زا قبل از عید انجام دادیم. گفتند مشکلی نیست. از استرس هست. ...

چه مشكلي داشتن توي معدشون ؟ دكتر من خوب بوده براي آندوسكوپي والا نمي دونم بعد بار دوم بود كلا اندوسكوپي مي شدم سونوگرافي اينام زياد انجام دادم براي عملي كه داشتم نمي دونم والا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سی تی اسکن شکم و لگن هم برید خوبه

يعني بلع به شكم ربط داره ؟ من فكر كردم از معده و مري هست براي شوهر شما چه تشخيصي دادن ؟ من صبحا بهترم شوهر شمام اينشكلي هست يعني شبا اين حالتم بيشتره صبحا بهترم 

چه مشكلي داشتن توي معدشون ؟ دكتر من خوب بوده براي آندوسكوپي والا نمي دونم بعد بار دوم بود كلا اندوسك ...

اگه دکتر تون خوب بوده و دو بار هم آندوسکوپی کردید، پس مال شما عصبی هست. همسر من از تابستان پارسال مشکل بلع پیدا کرد. تا اردیبهشت با کمک آب غذا شو می خورد. ولی از اردیبهشت تا الان روز به روز بدتر شد. به طوری که غذای سه وعده اش فقط حلیم شده بود. نون و برنج اصلا نمی تونست بخوره. در ضمن در ۶ ماه اخیر بیش از ۱۰ کیلو وزن کم کرده بود. آزمایش خونش هم فقر آهن شدید و عفونت hpilory را نشان داد. وزن کم کردن علامت خوبی نبود. به همین دلیل دکتر ها پیشنهاد آندوسکوپی مجدد را دادند.که یک زخمی در معده شون دیده شد. 

يعني بلع به شكم ربط داره ؟ من فكر كردم از معده و مري هست براي شوهر شما چه تشخيصي دادن ؟ من صبحا بهتر ...

سی تی اسکن شکم، مشکلات معده رو نشون می ده. من جای شما باشم ورزش ها رو مرتب انجام می دم.‌تا بهتر بشم.

سی تی اسکن شکم، مشکلات معده رو نشون می ده. من جای شما باشم ورزش ها رو مرتب انجام می دم.‌تا بهتر بشم.

ممنونم عزيزم از توضيحاتتون منم مي خوام شروع كنم ورزشهارو ببينم اثر مي كنه يا نه جالبيش اينجاست منم زخم معده داشتم قديم خوب شده بود شايد برگشته و هليكوباكتر پيلوري هم داشتم 😔اميدوارم شوهر شما من و همه ي مريضا شفا پيدا كنن مرسي عزيزم برام دعا كنين 😥

سلام شما خوب شدین مشکل بلع شما چطریه

والا فكر كنم يه سال شده هر چيزي مي خورم احساس مي كنم يه تيكه اش مي چسبه به گلوم بايد يا دوباره قورتش بدم يا آب بخورم بعد لقمه ي بعدي رو بخورم صبحا اين حالتم كمتره شبا افتضاح مي شه نون هاي پت و پهن برنج خشك اينا بدتره براي شما چطوريه ؟ 

شاید زخم معده تون دوباره عود کرده. توی آندوسکوپی اول همسرم، چیزی نشون نداد. برای بار دوم که آندوسکوپی انجام داد، زخم دیده شد. الان باید جراحی کنه. اگه می تونید، شما هم یک بار دیگه آندوسکوپی انجام بدید. 

شاید زخم معده تون دوباره عود کرده. توی آندوسکوپی اول همسرم، چیزی نشون نداد. برای بار دوم که آندوسکوپ ...

ممنونم شما تهران هستين پيش چه دكتري اندوسكوپي انجام دادين ؟ 

شاید زخم معده تون دوباره عود کرده. توی آندوسکوپی اول همسرم، چیزی نشون نداد. برای بار دوم که آندوسکوپ ...

اميدوارم شوهر شمام خوب شه چقدر دكتراي الان بد شدن كه سرطانو نمي تونن تشخيص بدن 😔ممنونم از راهنماييتون 

والا فكر كنم يه سال شده هر چيزي مي خورم احساس مي كنم يه تيكه اش مي چسبه به گلوم بايد يا دوباره قورتش ...

سلام مال من از ی استرس عصبی شدن شد غذا حتی قرص اب وقتی میخوام بخورم انگار فوبیای قورت دادن دارم بله شبا بیشتره خدا خودش کمک کنه