2777
2789
عنوان

مشكل بلع

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 83 پست
منم انقدر دکتر رفتم ولی همون داروهای همیشگی بهتر نشدم شما چندسالتونه؟ من گاهی شبا تو خواب میپرم

همه موارد رو رعایت کردید؟؟؟مثلا:

ترک غذاهایی که اسید معده رو زیاد می کنه.

خوردن بارهنگ و خاکشیر روزی دو وعده

قرار دادن دو عدد بالشت زیر سر 

تا دو ساعت بعد از غذا دراز نکشیدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يعني از اسيد معده اس والا من باور نمي كنم از معده باشه 😞

یکی از دلایل مشکل بلع، ریفلاکس معده هست. ریفلاکس معده باعث میشه عضلات بلع ضعیف بشه. که برای تقویت عضلات بلع باید یک سری حرکات انجام بدید. شما که پیش دشتله ویزیت شدید، اگه بهتر شدید، به من خبر بدید تا همسرم ازش مشاوره بگیره.

یکی از دلایل مشکل بلع، ریفلاکس معده هست. ریفلاکس معده باعث میشه عضلات بلع ضعیف بشه. که برای تقویت عض ...

بله حتما چون به منم ورزش دادن واي با ورزش خوب مي شه يعني عضلات قوي مي شه ؟ خيلي مي ترسم تا آخر عمر همين شكلي بمونه 

بله حتما چون به منم ورزش دادن واي با ورزش خوب مي شه يعني عضلات قوي مي شه ؟ خيلي مي ترسم تا آخر عمر ه ...

حتما ورزش ها رو با جدیت انجام بدید. انشالله خوب می شید. ورزش هاش راحته؟؟؟ مثلا چه حرکاتی رو گفته انجام بدید؟؟

حتما ورزش ها رو با جدیت انجام بدید. انشالله خوب می شید. ورزش هاش راحته؟؟؟ مثلا چه حرکاتی رو گفته انج ...

توي اينترنت بزنين شاكر اكسرسابز اون هست واقعا اميدوارم هر كي مشكل داره خوب شه  

توي اينترنت بزنين شاكر اكسرسابز اون هست واقعا اميدوارم هر كي مشكل داره خوب شه  

انشالله. تا الان که همسرم مریض نشده بود، نمی دونستم همچین بیماری هم وجود داره. ما یک ماه دیگه سفری به تهران داریم. به نظر تون ویزیت مجازی یا حضوری پیش دکتر دشتله بریم؟؟؟

انشالله. تا الان که همسرم مریض نشده بود، نمی دونستم همچین بیماری هم وجود داره. ما یک ماه دیگه سفری ب ...

به نظرم حتما حضوري برين مطبش سعادت آباد هست من خودمم حتما مي رم پيشش چون گويا اين مشكل ما با گفتاردرمانگر درمان مي شه ايشالا منم اصلا نمي دونستم همچين بيماري اي هست تو عمرم نشنيده و نديده بودم 😔

شما ورزش ها رو مرتب انجام می دید؟ تغییری احساس کردید؟؟

نه والا اصلا يه جوري نا اميد شدم انجام ندادم نمي دونم روحي هست يا از معده با جفتش ولي رژيم شديد كه نگه مي دارم يه مقدار خيلي كن بهتر مي شه شايد واقعا ريفلاكس اسيد معده باشه 

نه والا اصلا يه جوري نا اميد شدم انجام ندادم نمي دونم روحي هست يا از معده با جفتش ولي رژيم شديد كه ن ...

همسرم رو پیش یک دکتر خوب دوباره آندوسکوپی کردیم. متاسفانه مشکلی توی معده اش پیدا شد. قبل از عید دکتر قبلی اندوسکوپی کرده بود ولی تشخیص نادرست داده بود. پیشنهاد می کنم پیش یک دکتر خوب برای آندوسکوپی برید. که انشالله شما مشکلی نداشته باشید.

ما برای همسرم هم تست باریم و هم آندوسکوپی زا قبل از عید انجام دادیم. گفتند مشکلی نیست. از استرس هست.ولی الان یک دکتر دیگه تشخیص دیگه ای داد. حتما پیش یک دکتر خوب آندوسکوپی برید.