2777
2789
عنوان

مشكل بلع

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 83 پست
شاي. به خاطر اعصابت باشه.  خوب ميخوابي زود مي خوالي يا نه؟

نمي دونم به خدا هميشه آدم استرسي اي بودم ولي اينكه اينقدر شديد شه مشكل بلع ام ترسيدم به خدا يعني اعصاب مي تونه اينشكلي كنه خوابم معموليه زود مي خوابم ولي زودم بيدار مي شم نهايتا ٥ ٦ ساعت خواب باشم 🙁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورتون براي اعصابمه يا كلا اختلال ديگه اي ؟ 

شاید اختلال عصبی داشته باشی!!یا این ک برو دکتر عمومی در صورت نیاز شما رو ارجاع میده ب دکتر گوش و‌حلق بینی یا دکتر گوارش

دنيا اگر عدالت داشت مرد هم بكارت داشت💟
شاید اختلال عصبی داشته باشی!!یا این ک برو دکتر عمومی در صورت نیاز شما رو ارجاع میده ب دکتر گوش و‌حلق ...

رفتم ٣ تا دكتر گوش و حلق و بيني ٣ تا گوارش و عمومي خيلي زياد 😔فقط دكتر مغز و اعصاب نرفتم يعني اعصاب و روان رفتم 

رفتم ٣ تا دكتر گوش و حلق و بيني ٣ تا گوارش و عمومي خيلي زياد 😔فقط دكتر مغز و اعصاب نرفتم يعني اعصاب ...

ايشالا ك چيزي نيست ولي خب اگه فكر ميكني خيلي اذيتي ميخواي مغزى اعصابم برو،خلاصه بايد متوجه شي مشكل از كجاست!

دنيا اگر عدالت داشت مرد هم بكارت داشت💟
همسر من هم یک ساله دچار مشکل بلع شده. توی یک سال ده کیلو وزن کم کرده. هیچ چیز از گلوش پایین نمی ره. ...

سلام والا من رفتم گفتن از ريفلاكس معده هست ولي با اينكه رعايت مي كنم اين حالت هست هميشه قرص اعصابم مي خورم خوب نشدم همسر شما تست باريوم سوالو انجام دادن ؟ مي گن صد در صد براي مشكل بلع بايد اين تست رو انجام بدن يا اندوسكوپي حلق 

سلام والا من رفتم گفتن از ريفلاكس معده هست ولي با اينكه رعايت مي كنم اين حالت هست هميشه قرص اعصابم م ...

همسر من آندوسکوپی حلق انجام داده. چیزی نبوده. دکتر اعصاب هم رفته. داروهای گیاهی مثل بارهنگ و خاکشیر هر روز مصرف می کنه. شما وزن هم کم کردید؟؟؟