2777
2789
عنوان

ی چیزی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4199 بازدید | 141 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس مادر هم نباید پسر بچه رو ببره حموم یا بشوره بچه رو.اونم گناه داره.

دقیقا

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اگه پسر باشه و خانم بشوره هم همین حس بد رو دارین؟ یا نه فقط دست مادر باید تو  گ...باشه؟

خیلی حرف مفت میزنن 

دقیقا اگ اینطوریه هر زنی پسردار شد نباید کلا بشوره بچشو و نگاشم نکنه احمقن اححححححمق👌😂

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
۲۸ اگه مغزم مریض نیست و تو قرن بنفش علی قاجار گیر نکردم شرمنده🙏🏿

حالا خیلی حرص نخور 🤣🤣🤣🤣

طرز فکرته چرا شرمنده باشی هرکسی یه جور فکر میکنه و برا خودش محترمه

دکتر مغز بخشیدمت😏😂

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بنظرم زشته پدر دخنرشو بشوره البته هرکسی نظری داره

مادر پسرشو بشوره چی؟ چرا اینطوری فکر میکنی چ انسانای عجیبی هستین؟ پدر و مادرن دیگ مگ قصد تعرض به بچه رو دارن خدای نکرده.... 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
خیلی حرف مفت میزنن  دقیقا اگ اینطوریه هر زنی پسردار شد نباید کلا بشوره بچشو و نگاشم نکنه احمقن ...

احمق خودتی درست حرف بزن حرف مفتم خودت میزنی کی گفت بیای تاپیک من اصلا😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
شما الان میزاری مثلا دختر نه ده سالت باشوهرت بره حموم😐😐😐😐

بله باباش با لباس با دخترم حمام میرند  خیلی هم بهش خوش میگذره

۵ سالش هم هست 

خودم هم با بابام مدرسه میرفتم حمام هم میرفتم فقط دانا شدم لباس زیرم میپوشیدم موقع آبکشی بابام پشت میکرد 

خدایاشکرتتتتت 😍😍
من اصلا مجردم استاد😂 و نمیگم فقط و فقط وظیفه مرده  بچه متعلق به هردوشونه...هردوشونم وظیفه دا ...

عزیزم درسته وظیفه هر دوعه ولی زن و مرد هرکدوم وطییفه خاص خودشون و دارن دختر بچه رو  اگه وا ژنشو پدرش ببینه یا دستش بخوره بهش بزرگتر ک بشه  رو فکر و روان اون دختر بچه اثر منفی میزاره ب مرور زمان ک بزرگتر بشه از پدرش خجالت میکشه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

شما الان میزاری مثلا دختر نه ده سالت باشوهرت بره حموم😐😐😐😐

من اگر یروزی ازدواج کردم و بچه دار شدم آره میرفتم

من خودم با بابام حمام میرفتم تا وقتی در قید حیات بود

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
احمق خودتی درست حرف بزن حرف مفتم خودت میزنی کی گفت بیای تاپیک من اصلا😐😐😐

با شما بودم؟! میگ فحشو بریز وسط صاحبش میاد جمع میکنه🤣🤣🤣🤣

چرا ب خودت میگیری جدی؟ 😐من ریپ زدم رو کامنت یکی دیک

عزیزم درسته وظیفه هر دوعه ولی زن و مرد هرکدوم وطییفه خاص خودشون و دارن دختر بچه رو  اگه وا ژنشو ...

هزاران لایک بهت👍👍👍👍

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
زشته واقعا

من تا کلاس دوم با بابام میرفتم حموم خاک تو سرم😂

دلیلشم چون مامانم خیلی محکم میشستم

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.