2777
2789
عنوان

ی چیزی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4199 بازدید | 141 پست
دقیقا😂😂😂 کدوم خانومه؟

همون خانومه که تو مهمونی بود گفتی

این کاربره همونه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۸ اگه مغزم مریض نیست و تو قرن بنفش علی قاجار گیر نکردم شرمنده🙏🏿

دعوا داری چرا😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
حتما همون خانومس😅 بعضیام فقط یاد گرفتن بگن مرد وظیفشه وظیفشه تز روشن فکری هم دارن

من اصلا مجردم استاد😂

و نمیگم فقط و فقط وظیفه مرده 

بچه متعلق به هردوشونه...هردوشونم وظیفه دارن

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

خب پس مادر هم نباید پسر بچه رو ببره حموم یا بشوره بچه رو.اونم گناه داره.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

درسته پدرسه ولی بچه ۵ ساله زشته 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

حالا اگر شرایط حاد باشه

مامان دختره نباشه

یا مریضی باشه که نتونه پاشه

دیگه مجبورا باید پدر بشوره

ولی وقتی مادر هس یعنی چی پدر بره بشوره

یه سری ها ادای روشن فکرا میخوان در بیارن بگن نههه اشکال نداره باباش هس 

مغزتون افکارش بد هست و...

در صورتی که حریم ها باید رعایت شه

خانه شماره 12 میدان گریمولد

ینی چ‌ مشکلی هست ک‌ میگید زشته من متوجه نمیشم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

اگه پسر باشه و خانم بشوره هم همین حس بد رو دارین؟ یا نه فقط دست مادر باید تو  گ...باشه؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بنظر منم مشکل نداره  باباشه  ذهنتون شستشو بدید

شما الان میزاری مثلا دختر نه ده سالت باشوهرت بره حموم😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
عجب وظیفه مادرش چیه؟؟😐😐😐😐😐😐

وظیفش این بود ک یاد بده بهش ک بچه پنج ساله خودش بره خودشو بشوره

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍