2777
2789
عنوان

ی چیزی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4199 بازدید | 141 پست
نه اصلا مرد ستیز نیستم و مرد و بالاتر یا پایین تر نمیبینم ولی بچشه شما دیدگاهتون مریضه!!

چقد شما بیخیالی😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر تو زشته ولی باباشه یجورایی وظیفشم هست

عجب وظیفه مادرش چیه؟؟😐😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
نه اصلا مرد ستیز نیستم و مرد و بالاتر یا پایین تر نمیبینم ولی بچشه شما دیدگاهتون مریضه!!

🙄😏

😂😂😂😂😂

چند سالته

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

همچنین فداتشم💝

حتی آقای دکتر هولاکویی هم بسیار نکوهش کردن که دختر بچه با پدر حمام بره یا پدر دختر بچه رو طهارت کنه.

حتی آقای دکتر گفتن شما چطور کنار دختر بیست سالتون نمی خوابید کنار دختر شش سالتون هم نخوابید

بیخیال چیم؟؟اصلا موضوع مهمی نیست طرف بچشو تمیز کنه

چون دختره میگم زشته عزیزم گناه داره😐

چقد شما بیخیالی😐😐

حتما همون خانومس😅

بعضیام فقط یاد گرفتن بگن مرد وظیفشه وظیفشه

تز روشن فکری هم دارن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

حتی آقای دکتر هولاکویی هم بسیار نکوهش کردن که دختر بچه با پدر حمام بره یا پدر دختر بچه رو طهارت کنه. ...

کاملا درسته عزیزم

حتما همون خانومس😅 بعضیام فقط یاد گرفتن بگن مرد وظیفشه وظیفشه تز روشن فکری هم دارن

دقیقا😂😂😂

کدوم خانومه؟