2777
2789
عنوان

ی چیزی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4199 بازدید | 141 پست
نگفتی خانم کارمند که همسرش بچه اش را نگه می داره چه کار کنه؟؟ مثل جاری من که شهر غریب پرستار است و ...

چته چرا دعوا داری ن اجازشون دست شماس😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بعدم که پسر دار شد جالبه جلو هیچ کی بازش نمیکرد😏

خدا شفاش نده بخندین😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
چته چرا دعوا داری ن اجازشون دست شماس😐😐

نه به خوبی می پرسم

جاری من توی  یکی از شهرهای  جنوبی پرستار است

کسی را نمی شناسه 

به خاطر کار همسرش رفته

وقتی شب کار است تکلیف بچه چیه؟؟

چه کسی بچه را ببره دستشویی؟؟؟؟

اون ماجراها بین پسر و مادر بعد سن بلوغ پسر اتفاق افتاده ک اون تایم پسر تستوسترون بدنش بیش تر شده و ج ...

واسه چی زدی خانم ولی میگی پسرم خب تعارف نداریم ک شما دوجن*سه ای😐 یا هرچیز دیگه ای ک هستی به من ربطی نداره ولی از تاپیکاتم ک اوضاع روانی و فکریت مشخصه بایدم اینطوری باشه فکر و دیدگاهت و این بلاها سرت بیاد از بس منحرفی و خود کنترلی نداشتی😏

تو برو حال خودتو روبراه کن نمیخواد ب من ارد بدی😂

دقیقا ادمایی مثل شما ک همش ذهنیت خراب راجب اینچیزا رو دارن و فکر و ذکرشون راجب همه بده دچار همون اتفاقات هم میشن. موفق باشی

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
اره بزرگ شدم و خداروشکر میکنم ک خدا خاست و مذهبی شدم مشکل داری؟بعدم مگه مذهبیا چشونه😐😐😐😐

خدا نمیخاد کسی مذهبی بشه یانشه همش انتخاب خود آدمه و عقلش

مذهبی ها فکر میکنن همه چی زیر ناف خلاصه میشه و همه مثل حیونا باهم رابطه دارن حتی خواهر برادر پدر دختر و.... 

اونایی که میگید اگه پدر دخترشو ببره حموم ، دستشویی شاید تحریک بشه بهش تجاوز کنه باید بگم پدری که به دخترش چشم داره آخرش یه جا خفتش می‌کنه ربطی به دستشویی بردن نداره تو اون ۲۰،۳۰ سالی که باهم تو یه خونه زندگی میکنن آخرش یه روز ترتیبش رو میده پس به جای پاک کردن صورت مسئله یه فکری به حال زندگی و انتخاب اشتباهتون بکنید 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید