امشب جایی بودم ی چیزی دیدم حالم بد شد واقعا ی خانومی دختر پنج سالش رفت دستشویی بعد خانومه جلو همه گفت اقا......اسم شوهرش. هستی تو دستشویی منتظرته بعد ب صابخونه گفتم چرا اون خانوم اینو گفت بعد گفت ینی گفته برو بچه رو بشور واقعا خیلی زشته مرد بره دختربچه رو بشوره درسته پدرشه ولی خیلی زشته بنظرم حالا پسر باشه ی چیزی مرده هم رفت دختره رو شست اومد داخل اصلا خانومه نمیدونم نقش چیو داشت اونجا کلا همه ی کارای دخترشو باباعه انجام داد خانومشم نشسته بود وراجی کردن اعصابم بهم ریخت شمام دیدین اینجور چیزیو ک دختر بچه رو بره باباش بشوره؟من خودم خیلی حساسم دخترم رو هروقت پوشکشو تعویض میکنم میبرمش تو اتاق ک شوهرمو پسرم چشمشون نیفته گناه داره😐😐😐😐😐
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
ما داشتیم یه مورد . خواهر آقائه خیلی باهاش دعوا کرد که تو چرا میری دخترت رو بشوری منو صدا میکردی حالا که مادرش نبود و گفت خیلی زشته کارت تو مرد هستی . و به نظر منم خیلی زشته
خب پس مادر هم نباید پسر بچه رو ببره حموم یا بشوره بچه رو.اونم گناه داره.
دقیقا
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
اگه پسر باشه و خانم بشوره هم همین حس بد رو دارین؟ یا نه فقط دست مادر باید تو گ...باشه؟
خیلی حرف مفت میزنن
دقیقا اگ اینطوریه هر زنی پسردار شد نباید کلا بشوره بچشو و نگاشم نکنه احمقن اححححححمق👌😂
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
۲۸ اگه مغزم مریض نیست و تو قرن بنفش علی قاجار گیر نکردم شرمنده🙏🏿
حالا خیلی حرص نخور 🤣🤣🤣🤣
طرز فکرته چرا شرمنده باشی هرکسی یه جور فکر میکنه و برا خودش محترمه
دکتر مغز بخشیدمت😏😂
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
مادر پسرشو بشوره چی؟ چرا اینطوری فکر میکنی چ انسانای عجیبی هستین؟ پدر و مادرن دیگ مگ قصد تعرض به بچه رو دارن خدای نکرده....
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
من اصلا مجردم استاد😂 و نمیگم فقط و فقط وظیفه مرده بچه متعلق به هردوشونه...هردوشونم وظیفه دا ...
عزیزم درسته وظیفه هر دوعه ولی زن و مرد هرکدوم وطییفه خاص خودشون و دارن دختر بچه رو اگه وا ژنشو پدرش ببینه یا دستش بخوره بهش بزرگتر ک بشه رو فکر و روان اون دختر بچه اثر منفی میزاره ب مرور زمان ک بزرگتر بشه از پدرش خجالت میکشه
احمق خودتی درست حرف بزن حرف مفتم خودت میزنی کی گفت بیای تاپیک من اصلا😐😐😐
با شما بودم؟! میگ فحشو بریز وسط صاحبش میاد جمع میکنه🤣🤣🤣🤣
چرا ب خودت میگیری جدی؟ 😐من ریپ زدم رو کامنت یکی دیک
(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمیهراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمینهای سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهرههایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاریاش به مردگان زندگیبخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.