2777
2789
عنوان

آخه گناه من چی بوده که مامانم

249 بازدید | 6 پست

از بچگی بهم بی توجه بوده و خشک و سرد بوده 

من دختر شدیدا احساسی ام و همیشه دوست داشتم یه بارم که شده حرفهای قشنگ از دهن مادرم در مورد خودم بشنوم برام آرزو شد یه بار بهم بگه چقدر خوشگلی چقدر قشنگی برعکس همیشه تخریب ام کرده وقتی بقیه به خاطر تپل بودنم مسخره ام می‌کردن اونم میخندیدو هیچ دفاعی نمی‌کرد نمیگم که همه توجهش رو من باشه و لوس بازی و اینا اما یه زن وقتی مادر میشه تا جایی که میدونم حرف های قشنگ و زیبا به فرزندش میزنه یجوری حسش. رو منتقل میکنه اما مادر من سرد و خشک بود و ازش میترسیدم به خاطرش تو نوجوانی دچار افسردگی شدم به درسام لطمه خورد و دوباره تو دوره دانشگاه ام دچار افسردگی شدیدتری شدم واینبار نتونستم دیگه دانشگاه برم تا الآن جالبه حرفی هم از این بحث ها میشه میگن ما برات کم نداشتیم فلان کردیم درسته برام کم نذاشتن اما از نظر مالی حرفام شاید خنده دار یا سطحی باشه اما  هر بار که دعوایی یا جر و بحثی بین من ومادرم پیش میاد یجور نمیدونم بغضه عقده اس یا چی تو دلم میاد خیلی اذیتم میکنه هیچ جوره هم قابل درمان نیست چون یجوری آسیب دیدم که نمیدونم چطوری درست میشه 

حالا امروز دعوام شد بامامانم و واقعا اعصابم خورد و حالم افتضاحه اونم سر هیچی همینطوریه همیشه 

ازوقتی روزه هم میگیره اخلاقش هم بدتر شده و باهام بیشتر دعوا میکنه 

میگه تو این خونه هیچ کاری نمیکنی درصورتی که همین امروز غذا. درست کردم و بیشترش رو خورده 😂

و ظرفا رم شستم 

اینکه من به خاطر همون افسردگی و داروهایی که مصرف کردم نشد برم دانشگاه و میگه آه ما تو رو گرفت و تو حتی نتونستی پات رو بزاری دانشگاه 😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر خانواده ها اینجورین

خیلیی از ماها آسیبایی دیدیم که ریشه در کودکیمون داره

خانواده ی منم همیشه می گفتن چیزی برات کم نزاشتیم ولی من آرزوی یه بوسه و‌بغلشون رو داشتم

عزیز ماها دیگه درمان نمیشیم کمبود محبن پدرو‌مادرداریم

ولی می تونیم خودمون نزاریم بچه هامون کمبود محمبت داشته باسند

خدایاراضیم به رضای تو🤍

عزیزم بهت می دم خیلی سخته ولی مادر شما این مدل آدم هست و باید قبول کنی چون قبولم نکنی ایشون عوض نمیشه و همیشه برات ی مشکل بزرگ حل نشده می مونه یک سری آدم ها خوب خیلی سختشونه ابراز احساسات ولی خوب قطعا دوستون داره فقط بلد نیست نشون بده یا جور دیگه نشون میده باید زبون ابراز احساسات شو کشف کنی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

درسته دیگه قبولش کردم حداقل دیگه با حرفاش نمک نپاشه رو زخمم 

مادر ها خیلی وقتا حرفاشون از ته دلشون نیست اونا هم انسان هستن ی موقع هایی کم میارن و با رفتار اشتباه می‌خوان خودشون رو خالی کنن نمیگم کارش درست بوده ولی همه مون اشتباه می کنیم ی جاهایی کم میاریم دنبال مقصریم بهتره رو رفتارمون کنترل داشته باشیم ولی خیلی وقتا از کوره درمیریم یکی کمتر یکی بیشتر

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم