2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 199 پست
چند ماه پیش با ۱۴۸۰ ملی تماس گرفتم گزینه افسردگیو زدم یه زنی برداشت گفت تو چندسالته،سنمو گفتم گفت تو ...

۱۴۸۰ افتصاحه اصلا خوب نیست تماس نگیرید

ادم سالم هم زنگ بزنه هزارتا برچسب بیماری بهش میزنن. خودشون مشکل دارن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۱۴۸۰ افتصاحه اصلا خوب نیست تماس نگیرید ادم سالم هم زنگ بزنه هزارتا برچسب بیماری بهش میزنن. خودشون م ...

آفرین دقیقاا،منم از چندتا دوستام همین مشکلاتو شنیده بودم کلا مشاورای بهزیستی خیلی بدن...مهمترین مشکل جامعه رو بجای اینکه براش چاره اندیشی کنن آدمای درست بزارن بلانسبت یه مشت روانیو آوردن

فکر میکنم روم جواب نی هیچی

چرا هست من اوضاعم داغونتر از شما بود گفتنش اینجا ضرورتی نداره ولی همینقدر بدونید که میخواستن تو بیمارستان روانی بستریم کنند ولی من رضایت ندادم

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
چرا هست من اوضاعم داغونتر از شما بود گفتنش اینجا ضرورتی نداره ولی همینقدر بدونید که میخواستن تو بیما ...

ما سیاهی هامون متفاوته 

کسی دردش از کسی بیشتر نیست  هرشخصی در زندگی خودش ب ی نحوی دردشی میکشه دیگ این روال رو نمیخام خسته ام

وای دقیقا چجوری درمان شدی؟

درمان نشدم کامل 

گاهی علائمشو دارم هنوز ولی خب کم تر شده و یاد گرفتم چطوری باهاش زندگی کنم و کوچک ببینمش 

قبلا روی من تسلط داشت الان سعی میکنم من روی افسردگی تسلط داشته باشم.

مثل اینه سرما بخوری با وجود سرماخوردگی پا شی سوپ درست کنی و بخوری و به کارهات برسی 

اینجوری باید نگاهش کنی

باید روش برخورد باهاش را یاد بگیری

ما سیاهی هامون متفاوته  کسی دردش از کسی بیشتر نیست  هرشخصی در زندگی خودش ب ی نحوی دردشی م ...

درسته ،ممکنه دردی برا شما مهم باشه ولی نمیشه دست رو دست گذاشت باید درمانش کرد قطعا بدونید درمانپذیره

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
شرایطشو ندارم با بیرون رفتن اوکی میشم؟

والا من اصلا از بیرون رفتن هم خوشم نمیومد ،حالا شما امتحان کنید ببینید چطوره؟

درمان نشدم کامل  گاهی علائمشو دارم هنوز ولی خب کم تر شده و یاد گرفتم چطوری باهاش زندگی کنم و ک ...

من حوصله هیچیو ندارم خیلیم روحیم حساس شده

از کجا میدونی کامل درمان نشدی؟ چه نشونه هایی داره؟

2790
2823
2791
2779
2792