2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 199 پست
درسته ،ممکنه دردی برا شما مهم باشه ولی نمیشه دست رو دست گذاشت باید درمانش کرد قطعا بدونید درمانپذیره

موقعیت همچین کارایی ک پیش تراپیست برم نداشتم کسی در جریان نیست دلم درمان میخاد ولی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اینجوریم تقریبا کلا نسبت به همه چیز بی میل هستم از نشونه هاشه؟

بله منم همینطور بودم اصلا به هیچی علاقه نداشتم خیلی دوران بدی بود

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
من حوصله هیچیو ندارم خیلیم روحیم حساس شده از کجا میدونی کامل درمان نشدی؟ چه نشونه هایی داره؟

هنوز گاهی ناامید میشم گاهی غمگین

ولی یاد گرفتم خیلی جدی نگیرم و در افکارم غرق نشم. 

مثلا همین امروز غم تمام وجودمو گرفته بود و حس میکردم دنیا برام تموم شده  ولی سریع رفتم با خدا حرف زدم و بعد از اون هم یه فیلمی که علاقه داشتمو دیدم بعد فیلم هم کمی خوابیدم وقتی بیدار شدم اصلا خبری از ناامیدی نبود 

موقعیت همچین کارایی ک پیش تراپیست برم نداشتم کسی در جریان نیست دلم درمان میخاد ولی 

خانوادتون نمیدونند اینجوری که خیلی سخته تنها باید همه چی تو دلتون بمونه کاش باهاشون حرف بزنید کمی سبک میشید ودر اولین فرصت برا درمان اقدام کنید

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

دوست عزیز بهترین تراپیست خودتونید 

بهتر از هر کسی خودتون را میشناسید 

ایمان داشته باش که میتونی بر افسردگی مسلط بشی 

این حرف منو قبول کن چون خودم تجربه کردم

هنوز گاهی ناامید میشم گاهی غمگین ولی یاد گرفتم خیلی جدی نگیرم و در افکارم غرق نشم.  مثلا همین ...

من همش به غمگین بودنم ادامه میدم و حالم بدمو سعی میکنم اگرم خوب میشه خوب نکنم

بعضی وقتا میگم‌ بیخیال تو کارت تمومه

نه این چه حرفیه ،اصلا این طور نیست حتما بخاطر مسئله ای اینطور شدید ،به فکر خودتون باشید

بله منم همینطور بودم اصلا به هیچی علاقه نداشتم خیلی دوران بدی بود

یچیز میگم نمیدونم متوجه میشی یا نه

ولی من قبلا میخواستم هر کاری انجام بدم انگار یه آتیش تو وجودم روشن میشد و با کلی انگیزه و تلاش انجامش میدادم

الان اون آتیشه دیگه برام نیست

ممکنه بخاطر افسردگی باشه؟

من همش به غمگین بودنم ادامه میدم و حالم بدمو سعی میکنم اگرم خوب میشه خوب نکنم

همینه دیگه 

دو راه داریم یا اجازه بدیم افسردگی روی ما مسلط بشه یا ما روی افسردگی مسلط بشیم 

شما چاره ای ندارید جز این که یاد بگیرید مسلط بشید روی افسردگی 

وقتی یاد بگیرید خود افسردگی با گذر زمان کوچک و کوچک تر میشه یه روز میبینید خبری ازش نیست اگرم اومد سراغتون سریع برطرف میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز