2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 199 پست
یچیز میگم نمیدونم متوجه میشی یا نه ولی من قبلا میخواستم هر کاری انجام بدم انگار یه آتیش تو وجودم رو ...

اره دقیقا مثل من ،به نظرم این شروع افسردگی هست  سعی کنید دوباره اون اتیش رو روشن کنید

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
یچیز میگم نمیدونم متوجه میشی یا نه ولی من قبلا میخواستم هر کاری انجام بدم انگار یه آتیش تو وجودم رو ...

گاهی با بالاتر رفتن سن علاقه ها تغییر میکنه‌. شاید چیزی که دو سال پیش برای من جذاب بوده و منو هیجانی میکرده امروز نیست

نمیشه گفت این افسردگیه 

باید بقیه علائم هم بررسی کنید 

اگر بیشترشو داشتید میشه گفت افسردگیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

18 سالمه الان تا حالا رابطه جدی نداشتم ب دلیل خونه نشینی اهل رابطه لانگ دیستنس بودم اونم تعداد کمی 

ن دیت عاشقانه داشتم ن درسمو خوندم ن خدمتی اعتماد ب نفس ی مغازه هم درونم نی چطور بزنم بیرون و انجام بدم ی سری ترس ها خجالت ها 

بعضی وقتا اون آتیشه با موزیک و آهنگ کوتاه مدت برمیگرده برا شمام اینجوری بود؟

حقیقتش فقطط اهنگایی که انرژی به ادم میده اونا خیلی خوبن ،سعی کنید غمگین نباشه،ولی اون زمان فقط دوست داشتم اهنگ غمگین گوش بدم باور میکنید اصلا دست خودم نبود

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
18 سالمه الان تا حالا رابطه جدی نداشتم ب دلیل خونه نشینی اهل رابطه لانگ دیستنس بودم اونم تعداد کمی&n ...

شما سنی نداری 

تازه ۱۸ سالته 

از الان شروع کنید تا ۲۵ سالگی کلی زندگیتون را ساختید

پاشید یا علی بگید و شروع کنید 

فعلا فکر روابط و ... نباشید 

اول درس و شغلتون را درست کنید بعد انشالله به فکر ازدواج هم می افتید. 

پله پله 

قدم به قدم 

جلو برید 

از کم شروع کنید 

فردا به اجبار هم شده ۱۰ دقیقه پیاده روی کنید 

تابو را بشکنید 

افسردگی چیز عجیبی نیست خیلی ها دچارش میشن 

شما تنها که نیستی 

حقیقتش فقطط اهنگایی که انرژی به ادم میده اونا خیلی خوبن ،سعی کنید غمگین نباشه،ولی اون زمان فقط دوست ...

وای منم همش غمگین گوش میدم😐

الان دارم یه آهنگ گوش میدم اگه بشنوی دوباره افسرده میشی😂😂😂😂

18 سالمه الان تا حالا رابطه جدی نداشتم ب دلیل خونه نشینی اهل رابطه لانگ دیستنس بودم اونم تعداد کمی&n ...

هنوز سنی نداری برا افسردگی خودت رونباز ،کلی فرصت داری حیفه

وای منم همش غمگین گوش میدم😐 الان دارم یه آهنگ گوش میدم اگه بشنوی دوباره افسرده میشی😂😂😂😂

وای نه سعی کنید گوش ندید فقط وضع روحیتون بدتر میشه نکنه شما هم 18ساله هستید ،

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز