2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

216 بازدید | 15 پست

خانما حقیقت داره که میگن تهوع صبح ممکن دختر باشه

تهوع عصر شاید پسر

من خودم صبحا اینقد حالم خوبه

ولی بعدازظهرها حالت تهوع ولی بالا نمیارم

فقط یه جوریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه کلا تهوع ندارم چیه بچم

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
چندوقتته؟؟؟

ده هفته

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
ده هفته

منم ۱۰ هفته

۱۷ باید برم آزمایش nipt انجام بدم دیگه جنسیتو صد درصدی میگه

ولی یه چیزی ام هست که میگن تو ان تی اگه سر بچه گرد بود دختره اگه حالت داشت پسره به نظرم این معتبر تره اخه هرچی دیدم درست بود

منم ۱۰ هفته ۱۷ باید برم آزمایش nipt انجام بدم دیگه جنسیتو صد درصدی میگه ولی یه چیزی ام هست که میگن ت ...

من ۱۱ ان تی دارم...خودت خواستی ازمایش بدی یا دکتر نوشت؟

من ۱۱ ان تی دارم...خودت خواستی ازمایش بدی یا دکتر نوشت؟

هم خودم هم دکتر یعنی بهش گفتم میخوام همچین آزمایشی بدم

گفت چون با شوهرت فامیلی اینو حتما باید انجام بدی

دیگه خیالم راحت تره

هم خودم هم دکتر یعنی بهش گفتم میخوام همچین آزمایشی بدم گفت چون با شوهرت فامیلی اینو حتما باید انجام ...

اها...ان شالله که خیره عزیزم