2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 199 پست
درکت میکنم ولی هر جور که میتونی این افکار ازار دهنده رو از ذهنت بیرون کن مثلا باخواهری،برادری،یا دوس ...

اره دیگه سعی میکنم و هر طور که شده خودم رو خوشحال کنم و سعی کنم غمگین و ناراحت نباشم و ازین کارا

درکت میکنم ولی هر جور که میتونی این افکار ازار دهنده رو از ذهنت بیرون کن مثلا باخواهری،برادری،یا دوس ...

ولی اینکه خوانوادم رفتارشون باهام خوب نیست بدترین ضربه رو بهم زده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره دیگه سعی میکنم و هر طور که شده خودم رو خوشحال کنم و سعی کنم غمگین و ناراحت نباشم و ازین کارا

افرین خیلی خوبه مطمئنم خوب میشی عزیز من

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
ولی اینکه خوانوادم رفتارشون باهام خوب نیست بدترین ضربه رو بهم زده

بخدا قسم از عمق وجود درکت میکنم ولی چاره ای نداریم اونا خانوادمون هستند وتا اخر عمر باهاشون در ارتباطیم

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
میشه خلاصه بگین چرا افسرده شدین؟

اول اولش همون خانواده باعث شدن بعد در طول زمان اتفاقاتی افتاد که بدتر شدم کلا اون زمان ادم ضعیفی بودم نمیتونستم از حقم دفاع کنم ضربه اخر رو وقتی خوردم که عاشق مردی شد که تو زرد از اب دراومد همپولم روبالا کشید هم احساساتم رو به بازی گرفت

اگه به ناحق پولتون رو بالا کشید انشالله هیچوقت خیر نبینه

میدونی به من گفت پول لازم دارم بهم قرض بده من که نمیدونستم جلبه بهش دادم ولی بعدش گورش رو گم کرد رفت فقط حال منو خراب کرد هیچوقت نمیبخشمش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز