2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 199 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی  من هم سنشون بودم به هیچی فکر نمیکردم.

بله درسته اکثرپسرا در این سن اینجوری میشن ولی بیشتر ریشه در کودکی داشته

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
همون بخاطر اقتضای سن  الانم دلیلی نداره ولی فک کنم بخاطر خونوادم هست

ببخشید میپرسم از چه لحاظی به خانواده مربوط میشه؟تک فرزندی

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
عوارض جسمانی چرا😐

خوب گفتم افسردگی من خیلی حاد بود بلاهایی سر خودم اوردم که دیگه جبران پذیر نیست

ببخشید میپرسم از چه لحاظی به خانواده مربوط میشه؟تک فرزندی

اینکه خانوادم اصلا هوامو ندارن و حواسشون بهم نیست

هیچ حمایتی از طرف خونوادم نمیشم فقط میگن درس بخون

مثلا خونوادم وضع مالیشون خوبه ولی وقتی ازشون میخوام یچیزی واسم بخرن باید کلی بحث و خواهش کنم که بخرن و این منو داغون میکنه

اصلا هم خرج اضافه ندارم که اینا اینطوری میکنن

مثلا چه مشکلاتی در کودکی؟

خوب نحوه برخورد خانواده خیلی مهمه اینا در ذهن ادم نهادینه میشه ولی شما اول راهی به راحتی خوب میش به دوران اوج بر میگردی

اینکه خانوادم اصلا هوامو ندارن و حواسشون بهم نیست هیچ حمایتی از طرف خونوادم نمیشم فقط میگن درس بخون ...

درکت میکنم ولی هر جور که میتونی این افکار ازار دهنده رو از ذهنت بیرون کن مثلا باخواهری،برادری،یا دوست خیلللللللی صمیمی حرفات رو بزن بخدا خیلی خ.به نذار کل وجودت رو بگیره بریزشون بیرون تو خودت نگه ندار

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز