2777
2789
عنوان

کیا به استخاره اعتقاد دارن؟

122 بازدید | 12 پست

درست در میاد همیشه ؟

من چند بار انجام دادم بعد از چند سال فهمیدم که به صلاحم بوده 

ولی چند وقت پیش راجب چیزی استخاره کردم که جوابش حالم رو خیلی بد کرد نمیدونم چیکار کنم 

هر دفعه هم که انجام دادم همون جواب اومده💔 میشه اشتباه انجام داده باشم یا تغییر کنه به نظرتون

هر بار من استخاره کردم دقیقا درست از اب درومده 

ولی این یکی اگه درست باشه خیلی ناراحت کننده است 

لطفاً نگید چیه ولی اگه کسی میدونه چطور استخاره ای اشتباهه لطفاً بگه یا تجربه ای 

ممنون🥲💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استخاره چجوری انجام میدی؟

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

همیشه درسته قلبا اعتقاد دارم بهش

من چندتا کار رو طبق نتیجه استخاره انجام دادم ببین فهمیدم اگه عمل نمی‌کردم واقعا یه بی آبرویی بزرگی نسیبم میشدههه🌚

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
همیشه درسته قلبا اعتقاد دارم بهش من چندتا کار رو طبق نتیجه استخاره انجام دادم ببین فهمیدم اگه عمل ن ...

میشه راجب اینده هم استخاره کرد 

اگه میدونی لطفاً شما هم نظرت رو بگو

با قرآن انجام میدم گاهی هم سایت های استخاره انلاین

سایت ها که درست نیستن اصلا 

اعتماد نکن 

ولی میگن یکبار واسه چیزی استخاره بگیری نباید تا سال بعد بگیری 

همون یکبار جوابش کافیه 

زنگ بزن دفتر مراجع استخاره بگیرن برات

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

میشه راجب اینده هم استخاره کرد  اگه میدونی لطفاً شما هم نظرت رو بگو

صددرصد میشه

من همیشه راجب کوچیک ترین تصمیمات زندگیمم استخاره میکنم

همیشه بحث ازدواج و سرمایه گذاری و این حرفا نیست

خیلی کارا رو شخصا اگه بدون استخاره انجام میدادم واقعا خیلی بد میشد، گذر زمان گفته اینو 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
عه جدا  نمیدونستم دفتر مراجع هم استخاره انجام میدن

اره خیلی خوبه 

شماره هاشون هست تو گوگل 

به نظرتون میشه راجب اینده هم استخاره کرد  مثلاً فلان چیز میشه یا نه

راستش میگن نباید اینکارو بکنی چون که اینطوری عقل و خرد جایگاه خودشو از دست میده زندگی انسان مختل میشه

ولی من شخصا معتقدم قرآن هیچوقت دروغ نمیگه حتی اگر ازش تقلب بخوای از آینده بهت بگه

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس