2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال پمادشم پیدا نمی کنم من می خوام به بدنم بزنم برای صورت رعایتاش زیاده باید کم بزنی ضدافتاب و مرط ...

من ایرانیشو میزنم مثل خارجیش قوی نیست.اونم هفته ای یبار.ولی روزا ضد افتابو اینا میزنم تا بدتر لک نشه

اگه جوش نمیزدم استفاده نمیکردم ازش اصلا

من ایرانیشو میزنم مثل خارجیش قوی نیست.اونم هفته ای یبار.ولی روزا ضد افتابو اینا میزنم تا بدتر لک نشه ...

اره اگه رعایت نکنی بدتر می کنه وضععیت پوستو ولی عوضش اچار فرانسه‌اس واسه جوش و جای جوش جواب میده خارجیش که اسمش دیفرینه خیلی تعریفشو شنیدم ولی خب واسه من گرونه از طرفی پوستم حساسه نمی تونم بزنم.چندتاداروخونه سرزدم پیدانکردم مال کارخونه رهاس درسته؟

نه دیفرین که اصلا پیدا نمیکنم پیداشم کنم حدود یه تومنه این مشابه ایرانیشه.اداپالن ایرانی مال شرکت ر ...

اهان . من به یکی گفتم برام دیفرین اورد واقعا جواب داد . سایت معتبر هست برای پیدا کردنش . پوستت حساس میشه . من خودم اولش نمی دونستم می زدم می رفتم بیرون بعد یه مدت پیشونیم پر جوش شد . قطع کردم. بعد فهمیدم پوست حساس میشه باید ضد افتاب قوی بزنم با ابرسان خوب . رعایت کردم شیوه مصرفشو الان واقعا راضیم 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

اره اگه رعایت نکنی بدتر می کنه وضععیت پوستو ولی عوضش اچار فرانسه‌اس واسه جوش و جای جوش جواب میده خار ...

اره واقعا صورتو خشک میکنه و چربیو میگیره ولی خب شمشیر دولبس قشنگ استفادش من رو کلی مرطوب کننده میزنمش تا زیاد حساس نکنه پوستمو.من پوستم چرب و حساسه.

اینی که من دارم مال شرکت رازکه.

اره واقعا صورتو خشک میکنه و چربیو میگیره ولی خب شمشیر دولبس قشنگ استفادش من رو کلی مرطوب کننده میزنم ...

اره به این روش ساندویچی هم میگن یه لایه مرطوب کننده بعد اکتیو موردنظر بعد بازم مرطوب کننده 

بازم می گردم مرسی💞

اهان . من به یکی گفتم برام دیفرین اورد واقعا جواب داد . سایت معتبر هست برای پیدا کردنش . پوستت حساس ...

اره پوستو حساس میکنه من دکترم برام یه شب درمیون داده بود ولی خب پوستم قرمز و چروک میشد انقد خشک میشد دیگ خودم شبا یبار تو هفته میزنم