2777
2789
اره پوستو حساس میکنه من دکترم برام یه شب درمیون داده بود ولی خب پوستم قرمز و چروک میشد انقد خشک میشد ...

ببین من صورتمو با شوینده می شورم بعد ابرسان سیمپل می زنم بعد که یکمی رفت تو پوستم دیفرین می زنم بعدم می خوابم . شبا بزن . با ابرسان قوی . صبا ها هم خواستی بری بیرون ضد افتاب با SPDF بالا بزن 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

ببین من صورتمو با شوینده می شورم بعد ابرسان سیمپل می زنم بعد که یکمی رفت تو پوستم دیفرین می زنم بعدم ...

چند بار تو هفته میزنی

شمام برای جوش و لک میزنی اثری دیدی واقعا که جوشات کم شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره پوستو حساس میکنه من دکترم برام یه شب درمیون داده بود ولی خب پوستم قرمز و چروک میشد انقد خشک میشد ...

منم یه مدت ابرسانم تموم شد بدون ابرسان زدم دقیقا همین چیزایی که شما میگید واسم پیش اومد . پوستم پوست پوست شده بود قرمز . همشم می خارید .

چند بار تو هفته میزنی شمام برای جوش و لک میزنی اثری دیدی واقعا که جوشات کم شه

من هر شب می زنم . الان حدودا یه ماه و نیمه شروع کردم . واقعا جواب داده . جوش نزدم تو این مدت . فقط وقتی پر.یود شدم یکی زدم اونم کوچیک زود خوب شد . واسه جای جوشم خوبه قرمزی رو میگیره . اما رو جای اسکار و سوراخ تاثیری نداره