فعلا که من نتونستم بگیرم خوشبحال اونایی که الان روزه هستن و دارن سحری آماده میکنن برای چند ساعت دیگه من مشکل گوارشی دارم نمیتونم بگیرم و میتونم حس و حال خوبشو درک کنم شما چی میگیرن نمی گیرین؟
عزیزم شما هم که بخاطر آسیب نرسوندن به بدنت روزه نمیگیری، اما دلت با روزه و ماه رمضانه، داری به نحوی خدارو عبادت میکنی
مطمئن باش ثواب این علاقه رو میبری ان شاءالله 🤲
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فداتون بشم من بله اگه امکانش بود حتما میگرفتم روزه ولی خب....
زنده باشی گلم التماس دعا 🙏🏻
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
🤭🤭سلام عزیزم خوبی؟!من دوتا مسیحی میشناسم تو سایت هر دو ۱۸۰درجه با هم فرق دارن یکی مثل شما باشخصت ومهربون و با شعور و یکی بر عکس،من ک دوستت دارم،شده افطاری دعوت بشی ؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من همیشه یه سوال داشتم مسیحیای ایران از کجا مسیحی شدن نمیدونم منظور سوالم متوجه شدی یا نه
زمان قبل اسلام ایران فقط زرنشتی نبود و مسیحی هم داشت
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.