2777
2789
عنوان

روزه میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 57 پست
نوش وجودت❤️شما هم روزه دارین تو مسیحیت ؟! اگه درست گفته باشم ؟؟

بله روزه هست، توی هر فرقه فرق می‌کنه البته. مثلا یه عده فقط غذا نمیخورن اما مایعات میخورن، یه عده کلا چیزی نمیخورن و یا حتی یه عده فقط یه وعده رو نمیخورن. یکم پیچیده ست. حقیقتش خیلی کمن افرادی که روزه بگیرن

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله روزه هست، توی هر فرقه فرق می‌کنه البته. مثلا یه عده فقط غذا نمیخورن اما مایعات میخورن، یه عده کل ...

درسته کلن تو همه ی ادیان یکم سستی هست ،و کمتر مثل گذشته عمل میکنن ،،خیلی ازت سوال دارم ولی شاید اذیت و معذب بشی برای همین وقتت رو نمیگیرم ❤️ ،باشه برای تاپیک تصادفی بعدی 😁❤️ممنون ک جواب دادی😘

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چجور با همسرتون آشنا شدین ؟ مهاجرت چه سختی‌هایی داره؟ بنظرتون یه دختر ۲۰ تنها میتونه از پسش بربیاد ...

ما اینترنتی آشنا شدیم، پارتنر زبان بودیم.

سختیش بستگی به مقصدتون داره. سختی برای من بیشتر نظم و انضباطی بود که در این حد بهش عادت نداشتم😅 و دوری خانواده 

بله چرا که نه، حتما از پسش برمیاین. اجتماعی بودن مهمه، ولی بیشتر از همه باید خجالت رو کنار بذاری و از صحبت کردن و اشتباه کردن و کمک گرفتن نترسی. 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
درسته کلن تو همه ی ادیان یکم سستی هست ،و کمتر مثل گذشته عمل میکنن ،،خیلی ازت سوال دارم ولی شاید اذیت ...

خواهش میکنم عزیزم، من هر سوالی که باشه رو همیشه جواب میدم راحت باشین ❤️

ما اینترنتی آشنا شدیم، پارتنر زبان بودیم. سختیش بستگی به مقصدتون داره. سختی برای من بیشتر نظم و انض ...

توی چه آپ یا چه برنامه ای؟

احتمالا اروپا نظرتون در مورد اون کشورا چیه؟  و کدوم کشور اروپایی رو اوکی تر میدونین؟

خب از چه نظر از این که مستقل میشی و همش به عهده خودته؟سخته واقعا😅

دیگه چه ویژگی هایی رو باید درون خودمون تقویت کنیم ؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

توی چه آپ یا چه برنامه ای؟ احتمالا اروپا نظرتون در مورد اون کشورا چیه؟  و کدوم کشور اروپایی رو ...

وبسایت اینترپالس بودیم ما. 

اروپا شرایطش خیلی بهتره، هم مهاجرپذیرتر هست نسبت به آسیای شرقی و هم شرایط گرفتن پذیرش تحصیلی و بورسیه‌ها معقول‌ترن. زبانشون هم راحت‌تره😅 

ایتالیا الان بورسیه‌های استانی خوبی داره، فرهنگش به ایران نزدیک‌تر از بقیه‌ی کشورهای اروپایی هست، زبانش مشکل نیست اونقدرا و شانس پذیرشش هم بالاست.

من همه‌چیز به عهده‌ی خودم نبود، وقتی رفتم ازدواج کردم و مسئولیت خیلی چیزا با همسرم بود و همه‌جا باهام میومد و همه‌چیز رو بهم یاد میداد. برای همین زیاد نمیتونم توی این مورد نظر بدم😅 

اعتماد به نفس رو حسابی تقویت کن و از اشتباه کردن نترس. همینا کلی بهت کمک میکنه

وبسایت اینترپالس بودیم ما.  اروپا شرایطش خیلی بهتره، هم مهاجرپذیرتر هست نسبت به آسیای شرقی و ه ...

کنار ایتالیا ،کشور دیگه ای پیشنهاد نمیدین؟😅

درسته 

وای وای بزرگترین مشکل منم همینه😂نمیدونم چطور میتونم تقویتتش کنم مشکلی توی ارتباطات روزمره ندارم 

اما مثلا الان میرم کتابخونه و نمیدونم چجور باید با بقیه ارتباط صمیمانه تری برقرار کنم مثلا احساس میکنم هیچ نقطه مشترکی نداریم 😑😂

فک میکنم آدم وقتی توی خوابگاه باشه یه شهر دیگه یا یه کشور دیگه راحت تر حتی بتونه ارتباط برقرار کنه 

کنار ایتالیا ،کشور دیگه ای پیشنهاد نمیدین؟😅 درسته  وای وای بزرگترین مشکل منم همینه😂نمیدونم ...

حقیقتش زیاد اطلاع ندارم. ایتالیا هم چون طی چند سال اخیر خیلی از آشناهام تونستن به راحتی برن در موردش کمابیش اطلاع دارم. آلمان هم خیلی‌ها تحصیلی میرن ولی هم زبانش سخته و هم بورسیه‌های آنچنانی (در حد ایتالیا) نداره. 

درکتون میکنم، خیلی سخته من هنوزم اونقدر که باید نمیتونم ارتباط بگیرم 😅 

حقیقتش زیاد اطلاع ندارم. ایتالیا هم چون طی چند سال اخیر خیلی از آشناهام تونستن به راحتی برن در موردش ...

درسته 😅ممنونم 

خب علتش رو چی فک میکنید باشه ؟همین اعتماد بنفس؟

تو این مسیر ارتباطی چی خیلی بهتون کمک کرد ؟

درسته 😅ممنونم  خب علتش رو چی فک میکنید باشه ؟همین اعتماد بنفس؟ تو این مسیر ارتباطی چی خیلی ب ...

بله. راستش فکر کردن به اینکه هیچ چاره‌ی دیگه‌ای ندارم کمکم کرد😂😂

بله. راستش فکر کردن به اینکه هیچ چاره‌ی دیگه‌ای ندارم کمکم کرد😂😂

😂😂😂

بنظر من که خیلی شخصیت خوب و کاریزماتیک دارین 

😂😂😂 بنظر من که خیلی شخصیت خوب و کاریزماتیک دارین 

ممنون عزیزم خوبی از خودتونه😍❤️